Csajok Ti hogy vezetitek le a napi stresszt?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 20:51
1/7 anonim válasza:
Egy kellemes vacsival a párommal, egy kis borozgatással, vagy közös zuhannyal.
De, ami mindig beválik ez egy jó szeretkezés, ennél jobb nincs és még a fejfájásom is mindig elmulasztja!
2/7 anonim válasza:
Nekem van 1csicskàm aki ha hívom jön értem utána elmegyek hozzá és a saját lakásában alàzom meg, csettintésre bármit megcsinál,de mindig találok valamit amibe beleköthetek!
Nagyon jó ês hatásos módszer!
Természetesen szex nincs,elvégre az Úrnője vagyok!
(Privatot nem kêrek,ez parancs)
4/7 anonim válasza:
Festéssel leginkább. Ha filmet nézek például az is elterelheti a figyelmemet, de az nem szünteti meg a stresszt hosszútávra, az alkotás igen:)
5/7 anonim válasza:
A párom mindig megmasszírozza a vállam és a nyakam, ha kérem, szóval nekem ez a tuti módszer :P Nála jobban senki se csinálja! *.*
6/7 anonim válasza:
Pakolás és takarítás: a felesleges energiámat leszívja, és megnyugtat utána a rendezett környezet.
Durvább esetben átrendezem az egész lakást. Ezzel viszont a családot stresszelem. :)
7/7 Sunshinedoll válasza:
Én takarítani szoktam, ha ideges vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!