A fiúk az osztályomban miért mondják hogy csúnya vagyok?
#2 ezen már én is gondolkoztam
#4 hát rendben :)
Tényleg ne küldd senkinek, könnyen napiszaron landolhatsz, és akkor biztos, hogy tudják majd az ismerőseid.
Egyébként...ne aggódj :) 9.-be kezdett megérni, csontosodni az arcom, ami igen csak bejön pár lánynak (ennek ellenére csak egy kell :3), és annak ellenére, hogy közel sem járok a gazdag elkényeztetett páva divathomi szőrtelen "ideálhoz", nem kell a nők után futnom, ha egynek vége. Esélyes, hogy veled is ez lesz, csak hidd el, hogy jól nézel ki.
Szerintem mindegy, hogy a fiúk mit mondanak. Az a lényeg, hogy legyen egy-két lány, akinek tetszel.
Talán csak viccelnek, húznak, vagy lehet, hogy pont jól nézel ki és féltékenyek.
Szívesen írok elfogulatlan véleményt.
Leírom kicsit hosszabban a véleményemet:
A viselkedésed, illatod, öltözeted, aurád, mennyire vagy menő, hangsúlyozásod, hangod stb.. sokkal többet számít abba hogy milyennek látnak a többiek mint a külsőd, pl. egy introvertált lányban nem kelt az szimpátiát hogy a "nagymenő" hogy fikázza a többieket, undorodni fog tőle, míg a "pláza pcsa" a fikázott alanyt elkönyveli nyomi looser rondának, és a fikázót meg menő, bátor szépnek. Pl. az osztály "menőjéről" lehet ha az osztályba mindenki azt mondja hogy szebb nálad, de ha olyan embereket kérdeznétek meg akik nem ismernek titeket, akkor lehet ha már te győznél.
És a való életben a pláza cica hiába fogja ki a középsuli nagymenőjét, egy idő után meglátja benne a rondát is, amit a "nagymenősége" elfedett addig, és a magabiztos jelleme is másképp fog kiütni, ilyenek a felszínes kapcsolatok. De egy megfontoltabb lánynál ez nem lesz számodra hátrány, lehet ha a te jellemed sokkal jobban bejön egyes lányoknak, és akkor téged fog szebbnek látni.
Remélem érted hogy mire gondolok, a szépség teljesen szubjektív dolog, az emberek fejében kialakul rólad egy kép, viszont ezt te formálhatod, és ha a maximumot hozod ki magadból, akkor nem hinném hogy annak aki számít a fejében ne egy szép ember képe alakulna ki rólad. Nagyon kevés olyan ember van aki tényleg csúnyának született.
Azért mondják hogy csúnya vagy hogy saját magukat szebbnek érezhessék, a saját egójukat növelik ezzel, ennyi. Nem az őszinteség az oka, egy őszinte ember nem megy oda sértegetni mindenkit a negatív tulajdonságaival, ezt egy frusztrált, beképzelt ember teszi csak. Az amit mond nem ugyanaz amire gondol, nem azért mondja neked hogy csúnya vagy mert annak lát, hanem valamiért megakar sérteni, kompenzálni akar valamit, irigy valamiért, vagy szórakozni akar rajtad, vagy 1001 oka lehet, de NEM AZÉRT MONDJA MERT EZT GONDOLJA.
A lányok hogy miért mondják azt amit, nem tudom rám is mondtak mindent, sok lánynak tetszettem, sokan voltak akik szerelmesek voltak belém, és sokan lerondáztak, de én miért azzal foglalkozzak aki sértegetni akar engem? Mikor szorongok egy közösségben, én is tudom hogy nem "sexynek" tűnök, de arról megbizonyosodtam hogy az én jellemem szerethető, és szerintem te is tedd ezt ha van rá lehetőséged, ha nem tudod elfogadni magad, tök mindegy hogy az osztályban ki hogy lát, ha a jellemed, aki te vagy az egy szerethető karakter, akkor fröcsöghet bárki bármit, az csak indulat. Ha van olyan lány, akinek tetszel akkor tuti hogy szerethető, SZÉP vagy, ha nincs és nem is volt eddig, akkor majd remélhetőleg lesz, de önbizalmat ad neked az a 2-3 lány is aki azt mondta hogy szerintük nem vagy csúnya, nem? Hát arra gondolj mikor emiatt szomorú vagy, ne a barmokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!