Ha lenne 24 orad amiben minden emberileg lehetseges dolgot megtehetnel kovetkezmenyek nelkul ( mert mikor elmulik a 24 ora minden amit tettel semmisse valik) mit tennel?
Kipróbálnám milyen ölni O-o
Kíváncsi vagyok milyen érzés, deee börtönt nem ér meg ennyiXD
Igen, 5-ös, ez engem is megdöbbentett, hogy csak a börtön a visszatartóerő.
A kérdésre válaszolva:
Nem érdekel a 24 óra, semmit nem csinálnék másképp.
Ugyanazt tenném,mint egy átlagos nap. (Felkelés-házimunka-tanulás-esti gimi-nasizás-pihenés-párommal közösprogram-fürdés-tévé-alvás)
Az első pár öldökléses hozzászólóra reagálva..
Nyilván nekem is vannak emberek,akiket nem szívesen látok ezen a földön,de nem bántanám őket,vagy ha mégis,vállalnám a következményeket,de azt meg bármelyik nap megtehetném, nem kéne hozzá 24 óra. -Valamint eléggé bántja őket a tudat,hogy én boldog vagyok,szóval közvetve bántom őket eleget.- :)
Ha nagyon kell mondani valamit,akkor...Talán egy kis pénzt húznék be valahonnan,hogy megvehessem a páromnak azt,amire már évek óta vágyik...
Ez jó kérdés.
Egész napom azzal tölteném hogy mészárolok. Utána átmennék egy városba és ott folytatnám ha ezzel a faluval végeztem. Felgyújtanék minden házat. Autóval ütném el az embereket a városban, meg kipróbálnék ilyen kegyetlenkedéseket is.
Ahh, életem legszebb napja lenne.
Kár hogy soha nem fog megtörténni.
Chaosix nevű, te elmebeteg vagy, be kellene zárni téged.
Megmondom, mit tennél. Az első késelőrántásnál megremegne a kezed, s sírva szaladnál mamikához. Nehogy azt hidd, hogy ölni könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!