Mennyire gáz, ha egyáltalán nem vagyok népszerű? L/23
Figyelj, a népszerűségért igazából nem a facebook-on kellene küzdeni.
Ha a való életben befelé fordulsz és nem foglalkozol azokkal, akik az oldalon az ismerőseid, milyen alapon várod el tőlük a lájkokat? Ha pedig beszélgettek személyesen is, akkor egyszerűen vagy nem kedvelnek eléggé, vagy nem tetszik nekik annyira a látvány, hogy megérje azt a lájkot.
Milyen képeket töltesz fel egyáltalán? Mit takar az, hogy "jó képeket rakok fel magamról"? Csöcsös pucsítós, vagy olyat, amin egy normális embernek nézel ki? Ha az utóbbi, akkor megnyugodhatsz. Ha a plázap.csák is olyanokat töltögetnének magukról nekik sem lenne több száz lájk a képeik alatt. Így működik a facebook népe.
Szerintem nem lájkokban mérik az embereket, nem hiszem, hogy ennyire a szívedre kellene venni a dolgot.
Húúú, nagyon gáz, nekem kb 50 lájk van a profilképemen, az alatt szóba se állok senkivel..
Most komolyan 23 évesen ilyeneken agyalsz? Kit érdekel hány like-od van? Egyáltalán nem ez határozza meg egy ember értékét, csak sajnos sokan a fiatalabbak közül ezt hiszik. Mondjuk te ennyi idősen nem tudom miért tartasz is.
Amúgy aki torrentezik, annak ajánlom a Black Mirror 3. évadának 1. részét, pont ebben a témában van egy jó kis történet.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!