Egyedülálló anyukák, ti mit csináltok, ha elromlik valami a ház körül?
Válásom óta életemben először élek férfi nélkül a háztartásban, és annyira idegesít, hogy folyton elromlik valami, én pedig azt se tudom hogy álljak neki az egészhez. Sajnos abszolút nem értek semmi műszaki dologhoz, és ezt gátlástalanul ki is használják a "szakemberek". Olyan árakat mondanak egy javításhoz, amin csak nevetnek a hozzáértő ismerőseim. Sokszor már azon vagyok, hogy hozom a szerszámos dobozt, és nekiállok magam, csak azt se tudom, hogy egyáltalán hogy fogjak neki. Már nagyon bánom, hogy kiskoromban nem voltam többet apukám mellett munka közben. Sajnos ő már nem él, pedig nagyon értett ezekhez a dolgokhoz. Még szerencse hogy lakásban élünk, el se tudom képzelni egy családi házzal mennyi probléma lenne.
Egyedülálló anyukák, ti hogy oldjátok meg ezeket a dolgokat? A "férfimunkákat" a ház körül.
"de azért egy kilincscserét a legtöbb férfi meg tud oldani vagy mondjuk az új lámpát fel tudja szerelni a plafonra"
Nem tudja. Még csak alap szerszámok sincsenek itthon. Az egyetlen az a csavarkészlet, amit én hoztam magammal a közös otthonunkba.
Rokonokon/ismerősökön keresztül szoktunk szerelőt hívni, így nem vágnak át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!