Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Találkozni fogok egy lánnyal....

Találkozni fogok egy lánnyal. Be vagyok parázva. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy lánnyal, de bevagyok parázva, mit tegyek? 14 éves vagyok, és az van, hogy félek, hogy mivan akkor ha égés lesz.. Pl. megáll a beszélgetés és kínos csend lesz meg hasonló, valaki tudna segíteni ezügyben? Valami csajozási tanácsokat? :D

2017. jan. 23. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Parázz ki. Meg használd a google-t.
2017. jan. 23. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Nézzük a jó oldalát:

Az már eleve jó, hogy a lány találkozni akar veled. Nem kell erőlködni, de, ha tudod, akkor tedd vidámmá (és kellemessé) a találkozót (humorérzék a korosztályotok szintjén).

Ettől még lehet, hogy számára a társaságod nem jó.

Kínos csend? Azt el lehet próbálni vicceskedni azzal, hogy szóvá teszed az érkezését. Jobb esetben viszont beszélsz magadról, beszélteted magáról, és ki sem alakul.

Rossz oldal: az égés benne a pakliban, de a korodban ezzel nem kell foglalkozni, hanem tovább találkozgatni, míg ezekből meg nem tanulsz valamelyest társalogni a másik nemmel. Ha már égés: aki nem talál szimpinek, azt nem érdekled, akit nem érdekelsz, annál cseppet sem kell törődni, mit gondol vagy beszél rólad. Akkor pedig nincs is égés. Nem árt, ha az osztálytársaidon is "gyakorolsz", még, ha nem is közülük kerülnek ki a randialanyok: a randira nyitott lányok abban fognak tőlük különbözni, hogy érdeklődnek irántad.

Szóval itt is a gyakorlat teszi a mestert, vagy legalábbis a sikeresnek mondhatót.

2017. jan. 23. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Ha rá tudtad beszélni a randira akkor biztosan tudsz szövegelni hatásosan.
2017. jan. 23. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Szia ! Én 38éves vagyok.Te 14éves.Teljesen természetes hogy parázol,én in is paráztam.Túl nagy jelentőséget tekintettem a randinak.A korod alapján a fiam is lehetnél...Ha a fiam lennél vagy a kereszt fiam akkor azt mondanám,hogy mond el a lánynak az igazat.Azt hogy izgulsz.Teljesen mindenben az igazat ! Mert akkor te önmagad tudsz maradni ! Egyébként a lány is izgul ugyanúgy mint te ! :) Azzal ha őszinte vagy hiteles vagy ! És ha nem sikerül a randi akkor sincsen baj ! Lesz olyan lány aki azt fogja mondani,hogy igen én is izgulok,és az a lány lesz a hozzád való aki felvállalja az érzéseit.Sok sikert !
2017. jan. 23. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat :)
2017. jan. 23. 17:54
 6/7 anonim válasza:

Teljesen normális ha parázol, ezzel szerintem sokan így vannak, főleg fiatalon. Bár idősebb vagyok, mint te, de nekem is vannak néha ilyen gondjaim. Nekem ez az oldal segített:

[link]

2017. jan. 25. 18:22
 7/7 anonim válasza:

Ha te izgulsz, szerinted a csaj, hogy be lehet parázva? :D

Ne tudd meg, hogy mi mit vágunk le egy-egy randi előtt...

15/L

2017. júl. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!