Igaz hogy Herby ingyen élő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ő egy közszereplő az interneten pontosabban a youtub-on, számtalanszor hallottam már róla hogy a párjával tartatja el magát és nem akar dolgozni.
Jól tudom akkor sokszor betámadják a "trollok" meg hogy akkor megy ám a balhé.
A nézőinek mindenféle hülyeséget ígérget azok meg gondolkodás nélkül küldenek neki csomagokat meg pénzt!
Félre értés ne essék nekem SEMMI bajom nincsen ezzel az ő dolguk hogy mit csinálnak...
De azért a munka kerülés az még is csak zavar engem! Arról nem is beszélve hogy alkoholista és tömeg iszonya van, pont hogy ennek kellene inspirálnia őt hogy végre merjen lépni!
Ez annyira szánalmas szerintem!
2017. jan. 23. 11:20
21/23 anonim válasza:
2-3 millát nem keres nem milliós nézettsége meg feliratkozója van ne essük túlzásokba !! 2-3 száz ezret keres/hó abból él , + az anyja segiti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!