Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz hogy Herby ingyen élő?...

Igaz hogy Herby ingyen élő? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ő egy közszereplő az interneten pontosabban a youtub-on, számtalanszor hallottam már róla hogy a párjával tartatja el magát és nem akar dolgozni.

Jól tudom akkor sokszor betámadják a "trollok" meg hogy akkor megy ám a balhé.

A nézőinek mindenféle hülyeséget ígérget azok meg gondolkodás nélkül küldenek neki csomagokat meg pénzt!

Félre értés ne essék nekem SEMMI bajom nincsen ezzel az ő dolguk hogy mit csinálnak...

De azért a munka kerülés az még is csak zavar engem! Arról nem is beszélve hogy alkoholista és tömeg iszonya van, pont hogy ennek kellene inspirálnia őt hogy végre merjen lépni!

Ez annyira szánalmas szerintem!

2017. jan. 23. 11:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

"Nézettség alapján összeszámolva 2-3 milliót keres havonta."

Te normális vagy hozzászóló? Ezt ugye csak viccnek írtad?

A legjobb videósok kb 100-200-300 ezret keres havonta.

Na most Herby jó ha 100-at megkeres, bár én azt is kétlem.

2017. dec. 16. 01:49
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Azért túlzás hogy pedokkal lenne egyszinten de az igaz hogy az összes videóst sok gyerek nézi (ezért nem kellene a kamera előtt pl innia). Persze felnőttek is nézik.

Elmondta többször a videóiban hogy 100-150 ezer forintot keres ezzel havonta. Hogy ebben benne vannak az adományok vagy még erre jönnek külön azt nem tudom de az is lehet pár tízezer forint pénzben vagy más küldemények formájában. Néha lehetnek hirdetési megkeresései.

Többre vihetné ha családbarátabb videókat csinálna és igyekezne mindig valami érdekeset belevinni. Akkor a szponzorok megkeresnék.

2017. dec. 24. 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Herby elfogja adni a számítógépet, és külföldre fog menni dolgozni?

Szerintetek ezeket csak mondja, hazudik?

Elejétől is megnézhetitek a videót:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. ápr. 12. 18:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak az egyik utóbbi videójában számolgatta, hogy a következő hónapra 250 ezret vár a Youtube reklámpénzekből. Ezzel kapcsolatban csak négy megjegyzésem lenne.

1: A Youtube reklám hiszti előtt is ennyit kereshetett, vagy még többet. Ezek szerint ismét ennyit fog, mert a Youtube újra visszatér a régi szabályokhoz.

2: Összetehetik a kezüket a mai videósok, hogy szórakozással keresik meg a magyar átlagbért. Örüljünk neki. De...

3: ...aki pénzt keres, az nem szorul adományokra, de valahogy a legtöbb videós mégis kéreget. Mert a több jobb. A becsapott nézőket sajnálom. Mindegyik videós nézőit. Ehhez már pofa kell. Sajnáltatják magukat és mindig sokan megszánják őket. Például, aki még munkát is intézne neki.

4: Ezzel kapcsolatban, nem biztos, hogy elindul külföldre, ha visszatérnek a régi Youtube bevételek. Nem azok a fajta emberek a videósok, akik a kényelmes, szórakozással keresett pénzt lecserélnék valamilyen nagyobb melóra. Néhány kivétellel. Ha el is indul, hónapok múlva rájön, hogy nem neki való.

2018. ápr. 12. 22:03
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Hogy tudta meg venni ezt a házat? Az anyja pénzéből talán?

Hogy tud mindennap boltba vásárolni?

Hogy tudott ilyen jó nőt összeszedni egy alkoholista?

Néha meg siránkozik nincs pénze.

2018. ápr. 12. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#15: Hát ezaz, hogy van és volt pénze mindig is. Ha ez még nem lenne elég, akkor még ő mondta el egy régebbi videójában az egyik őszinteségi rohamában, hogy a nézők ne higyjenek el neki semmit, mert csak színjáték van minden videójában. Az jól látszik, hogy a nagy szegénység, a siránkozás is színjáték, mert teljesen normálisan megél.

Hogy a házat hogy vette, arra is ott van fentebb a válasz. Volt rá pénze. Még ha szülői segítséggel is (nem szégyen az, mert ez lenne a normális, hogy segítik a szülők az embert). Van pénze. Nem kell megsajnálni.

2018. ápr. 13. 16:46
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Honnan van neki pénze ha nem dolgozik sehol?

Meg szerintem a szülei elzavarhatnák már dolgozni, vagy legalább próba idők 1-3 honnap szokott lenni, addig ki bírhatná, semmi nyugdíja nem lesz.

2018. ápr. 13. 16:53
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Az én szüleim még számítógépre se adnának pénzt, ösztöndíjból vettem a gépet 103 ezerért, ennyi ösztöndíjból 15 ezert forintból spórolni, meg vettem egy hifit is. Ünnepekkor kaptam régen pénzt nagy spórolással tudtam venni nagy hifit DVD felvevőt VHS-t. Herby meg szol anyucinak hogy kell pénz, és már kap is 100 ezret.
2018. ápr. 13. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
A Youtube reklámpénzekből jön össze neki havi 250 ezer, vagy több. Van két 150-200 ezer feliratkozós csatornája, a videóit telerakja reklámokkal és a Youtube havonta kifizeti neki a reklámbevételek videósra eső részét. Ezen kívül sok néző pénzbeli adományokat utal neki (mert azt hiteti el velük, hogy nincs pénze), és küldenek neki csomagokat, sört, chipset, csokit, kaját.
2018. ápr. 13. 17:41
 20/23 anonim ***** válasza:
71%
Nyugdíja szerinted sem lesz?
2018. ápr. 13. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!