Mi történik akkor, ha valaki étteremben eszik, azonban sem a bankkártyáján nincs pénz, se készpénze nincs, és nem tud a menü után fizetni? Mit tesz ilyenkor az étterem?
Aham. Szóval olvastál egy fórumon pár beírást, amit általánosnak veszel.
Javaslom, menjél el egy random országba, ülj be egy étterembe és ne fizess. Azután várd meg mi történik :) Csak nehogy rosszul járj. Kifejezetten ajánlom bármelyik nagyváros rosszabb hírű környékének éttermét :)
A legtöbb országban bizony rendőrt hívnak. Ha nem fizetsz, az nekik veszteség. De, ahol mégis így van, ott is szinte sose mennek vissza másnap.
Majd akkor mondd a magyar mentalitást, ha a főnököd tovább bent tart dolgozni, de plusz pénzt nem kapsz érte.
Sajnos igen, igazolhatom. Gyorsétteremi dolgozó voltam. Kiadom a kaját, kérem a pénz erre a srác megfogja és távozik. Utána se tudtam menni mert el voltunk kerítve és egy pillanat alatt eltűnt. Mikor üvöltöttem a főnöknek ő közölte hogy ne zavarjon az az ezer forint, majd levonja a fizumból nincs ebből probléma.
Hát b azd. Ha mindenki az én pénzemből kajál hogyne lenne probléma. Balhéztam érte, erre beírták eltűnt pénznek, de ugyan úgy levonták. Végül más okok miatt is otthagytam a helyet.
Képes vagy még akkor is Magyarországot hibáztatni, amikor te zabálsz valahol ingyen? Azaz lopsz?
Örülj, hogy rendőrt hívnak, nem pedig sz*arrá vernek a raktárban.
Voltam egy helyen egyszer, iszonyatosan elegáns étterem volt.
Na jó, nem egyszer hanem többször is.
Kis-odesszában, new yorkban.
Egyszer volt egy fura eset, valami siheder gyerek, elég fellengzős volt, meg lekezelő a személyzettel, elakarta kápráztatni a hölgyeményt, akivel jött.
A végén problémázott a felszámlázott árral, majd a pincért kezdte szidalmazni, erre odament az üzletvezető, hogy mi a problémája az úriembernek.
na akkor annak is nekiállt.
Az üzletvezető csak ennyit mondott a voki-tokiba.
Szergej,jurij!
na aztán pár másodperc múlva ott termett kettő akkora ember, hogy fekete laci kétszer kijött volna csak egyikőjükből.
Ők felállították a gyereket, helyesbítek, felkapták, mint egy rongydarabot, és elvitték beszélgetni.
Pár perc múlva visszajött a kölök, és akkora borravalót hagyott a pincérnél, hogy kétszer is megköszönte neki a pincér a jattot.
nos, szerintem így megy ez nálunk is, jobb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!