Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha valaki...

Mi történik akkor, ha valaki étteremben eszik, azonban sem a bankkártyáján nincs pénz, se készpénze nincs, és nem tud a menü után fizetni? Mit tesz ilyenkor az étterem?

Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Aham. Szóval olvastál egy fórumon pár beírást, amit általánosnak veszel.

Javaslom, menjél el egy random országba, ülj be egy étterembe és ne fizess. Azután várd meg mi történik :) Csak nehogy rosszul járj. Kifejezetten ajánlom bármelyik nagyváros rosszabb hírű környékének éttermét :)

2017. jan. 22. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb országban bizony rendőrt hívnak. Ha nem fizetsz, az nekik veszteség. De, ahol mégis így van, ott is szinte sose mennek vissza másnap.

Majd akkor mondd a magyar mentalitást, ha a főnököd tovább bent tart dolgozni, de plusz pénzt nem kapsz érte.

2017. jan. 22. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, igazolhatom. Gyorsétteremi dolgozó voltam. Kiadom a kaját, kérem a pénz erre a srác megfogja és távozik. Utána se tudtam menni mert el voltunk kerítve és egy pillanat alatt eltűnt. Mikor üvöltöttem a főnöknek ő közölte hogy ne zavarjon az az ezer forint, majd levonja a fizumból nincs ebből probléma.

Hát b azd. Ha mindenki az én pénzemből kajál hogyne lenne probléma. Balhéztam érte, erre beírták eltűnt pénznek, de ugyan úgy levonták. Végül más okok miatt is otthagytam a helyet.

2017. jan. 22. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Magyar ember garantáltan nem fog visszamenni másnap, tisztelet a kivételnek.
2017. jan. 22. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Képes vagy még akkor is Magyarországot hibáztatni, amikor te zabálsz valahol ingyen? Azaz lopsz?

Örülj, hogy rendőrt hívnak, nem pedig sz*arrá vernek a raktárban.

2017. jan. 22. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Voltam egy helyen egyszer, iszonyatosan elegáns étterem volt.

Na jó, nem egyszer hanem többször is.

Kis-odesszában, new yorkban.

Egyszer volt egy fura eset, valami siheder gyerek, elég fellengzős volt, meg lekezelő a személyzettel, elakarta kápráztatni a hölgyeményt, akivel jött.

A végén problémázott a felszámlázott árral, majd a pincért kezdte szidalmazni, erre odament az üzletvezető, hogy mi a problémája az úriembernek.

na akkor annak is nekiállt.

Az üzletvezető csak ennyit mondott a voki-tokiba.

Szergej,jurij!

na aztán pár másodperc múlva ott termett kettő akkora ember, hogy fekete laci kétszer kijött volna csak egyikőjükből.

Ők felállították a gyereket, helyesbítek, felkapták, mint egy rongydarabot, és elvitték beszélgetni.

Pár perc múlva visszajött a kölök, és akkora borravalót hagyott a pincérnél, hogy kétszer is megköszönte neki a pincér a jattot.

nos, szerintem így megy ez nálunk is, jobb helyeken.

2017. jan. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!