Tudnak spórolni, tudnak hasznosra ès haszontalanra csoportosítani, tudják, hogy egyszerre csak egy cèlt tűzhetnek ki ha el is szeretnèk èrni. Így lesz pènzük. Ha jól csinálják, egyre több
2017. jan. 22. 12:09
22/31 anonim válasza:
Szabadkai piac,ukrán piac..., példának okádék...)
2017. jan. 22. 12:54
23/31 anonim válasza:
1.) van akinék megér ennyit a 150 ezres fizzetése-böl
2.) vanak emberek akik nem 150 ezerböl élnek
2017. jan. 22. 18:36
24/31 anonim válasza:
Általában Zara és Hugo Boss esetleg Tommy Hilfiger típusú ruhákat hordok. Tanuló vagyok nem én kerestem meg a pénzt rá tudom, hogy itt a gyk-n ez már elég ok arra, hogy utáljanak. Nem olyan nagy szám a márkás ruha egyáltalán. Én is szoktam ingeket venni olyan 40 ezer forintért. Nekem furcsa, hogy ezen így fennakadjon valaki. Mikor ezek csak ruhák. A mi környékünkön meg van több új Mercedes S osztály azon oké ha kiakadnak mert az egy luxusautó, de egy drágább ruhán fel nem tudom fogni miért akad ki valaki. Persze van aki éhezik, hogy ilyeneket vegyen. Az átlag anyagi körülmények mellett ez nem megengedhető (és szemet szúró) de egy jómódú (nem feltétlenül gazdag) ember számára egy 40.000 forintos ing semmi különöset nem jelent. Amúgy válaszolok is: szülők pénzén,jól fizető állás révén,vállalkozás révén. Nincs ebbe semmi különös gondolod hogy akiknek hatalmas drága házuk van, autóik vannak, azoknak gond egy drágább ruha?
2017. jan. 22. 20:30
25/31 anonim válasza:
Zara es tarsai nem markas ruhak. Konfekcio.
2017. jan. 22. 21:28
26/31 A kérdező kommentje:
pl.:
Deichmann cipőket innen szoktam venni! (általában nike)
2017. jan. 22. 21:40
27/31 hun_74 válasza:
Én ki merem jelenteni, hogy jól öltözött vagyok, pedig a legtöbb cuccomat turkálóban veszem, amivel rengeteget lehet spórolni.
Termeszetesen cipőt,zoknit, alsónadrágot nem ott veszek, de pl kb 150 000 ftos Fred Perry télikabátomat ott vettem, töredék áron...
2017. jan. 23. 10:02
28/31 anonim válasza:
Ismerek egy kis nőt, alig 30, ahogy elvégezte ezt a HR-es hülye szakot az egyetemen, máris "munkaügyise" (régen így hívták) lett egy szállodának, és 800 ezer Ft a havi fizetése. Egyedül él, neki biztosan telik ilyesmire. De én sem veszek csak bőr cipőt és bőr táskát!! Jó, nem 100 ezerért, de egy 15 ezret biztosan kifizetek értük, pedig nem keresek túl sokat, de én nem büdösítem a lábam műbőr cipőkben.
2017. jan. 23. 10:09
29/31 anonim válasza:
Pedig Nike, Adidas is csak budosito muborok ma mar.
2017. jan. 23. 10:19
30/31 anonim válasza:
Nekunk konkretan munkabol van penzunk. Ferjem es en jol keresunk jo munkahelyen, bejelentve, magas beosztasban. 8 eve minimalbereskent kezdtuk a szakmaban aztan elorelepkedtunk, szorgalmasan es kitartoan. Akkoriban ho vegen szuleimtol kellett kolcsonkernunk, most siman megtehetjuk, hogy mi adunk ha szukseges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!