176cm az normális magasság?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Kicsit kezd zavarni,hogy ennyi idősen már ilyen magas vagyok.55 kg vagyok és 42-es a láb méretem.Nem szeretnék 1.85cm-től magasabb lenni.Szerintetek ez átlagos vagy valaki enny idősen mennyi volt és később mennyi lett.Anyámnak az apukája volt több mint 1.90 és vékony volt.Nem szeretnék ilyen lenni.Válaszokat nagyon megköszönöm.2017. jan. 21. 18:12
11/14 anonim válasza:
"Apum 1.77cm"
Ezek szerint ő a Babszem Jankó? Gyermekkoromban hallottam ilyen mesehősről, de sohasem tudtam elképzelni. Most végre megvan!
Viccet félretéve, ha apud 177 cm, jó esélyed van rá, hogy te sem leszel magasabb.
12/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondják azt hogy 21 éves koromig növök? Akkor mennyi leszek 2 méter? Jaj ne!
2017. jan. 22. 11:39
13/14 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy nagy eséllyel nem lesz magasabb. Sok olyat láttam már, hogy a srác vagy 10 cm-mel lehagyta az apját.
14/14 anonim válasza:
Persze, mindenki látott már olyat. De a genetika azt diktálja, hogy nagy általánosságban, tehát jó eséllyel (!!!) akkorára nő, mint fater.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!