Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit értetek el 25 éves...

Ti mit értetek el 25 éves korotokra? Hol tartottatok az életben?

Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok: Ki és miért pontozott le?
2017. jan. 20. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
en nemsoka 25 leszek meg munkam sincs se szakmam
2017. jan. 20. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
25 éves múltam. Már rég lediplomáztam, javában dolgozom, férjhez mentem, albérletet fizetünk (nem keveset), háztartást vezetek, szép autónk van. A szüleim óvodás voltam mikor elváltak, apám soha sem támogatott semmivel. Édesanyám minimálbért keresett évekig, sokat kellett nélkülöznünk. Ennek ellenére mindent megtudtam teremteni amire szükségem volt. Az egyetem mellett végig keményen dolgoztam és a mai napig azt teszem. Nem nyalogatom a sebeimet nem hibáztatom a körülményeimet. Úgy gondolom, hogy kitartással szorgalommal és persze némi szerencsével egy 25 éves már sok mindent fel tud mutatni.
2017. jan. 20. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Remélem, hogy ez a sebnyalogatás nem nekem volt célzás.
2017. jan. 20. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Még van két évem 25-ig.

Amit elértem?

- élelmiszeripari technikus végzettség

- érettségi

- 500.000Ft félretett pénz

- sok jó dolog vettem tavaly nyáron egy országuti kerékpár amit nagyon szeretek mert kikapcsol

További terv: B kategoriás jogosítvány majd C+E, járni a világot pénzt gyűjteni közben nyelvet tanulni, befejezni szüleim épített házát amit nekünk csináltak csak nem fejezték be annyagiak miatt, majd nyitni egy saját vállakozást.

2018. febr. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!