Őszinte válasz:
1. Púzó
2. Arc
3. Cicik
4. Haj
Nekem haj, szemek, mosoly, fenék.
Útólsó még kevésbé fontos, a mellek meg számomra egyáltalán nem.
Nincs nagy elvárásom igazából. Ha jó humora van a lánynak és szép mosolya (és nem kövér) akkor nálam nyert.
18/F
Pusztán kinézetet tekintve, illetve eléggé leegyszerűsítve (fokozatok nélkül), apróbb részleteket nem tekintve, nagyjából ha:
a1=arc
a2=haj
a3=testalkat nagy vonalakban
A= a1*a2*a3
B= fenék
C= mell
D= lábak
és a1,a2,a3,B,C,D= 0 vagy 1 (0=nem tetszik, 1= tetszik)
akkor: A+(A*B)+(A*C)+(A*D)
Nyilván az eredménynél ha 0 akkor nem tetszik, ha 1 akkor tetszik. (2,3,4 ami még lehetséges pedig extra)
De miért baj, ha én az értelmet keresem a szemében és a jó kedvét a mosolyában először? 19 vagyok de 2-3 évvel ezelőtt is ezek voltak a legfontosabb kritériumok.
Alapvetően ha valaki belép egy helységbe -legyen az kórházi váróterem, tanterem, munkahely- ösztönösen az arcát nézzük meg először az illetőnek. Hogy azonosítsuk, az arc / tekintet sok mindent elárul ennélfogva is elképzelhető, hogy van aki először azt nézi meg és ez alapján ábrándozik.
Elsődleges: Tekintet, arc. A tekintetből már látom hogy értelmes -e vagy egy agyhalottal van dolgom. Az egész testalkatát is nézem utána.
Segget vagy mellett csak akkor szoktam nézni ha ilyen feltűnően nagy vagy feltűnően látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!