1/12 anonim válasza:
Tükörjég és latyak mindenütt. Majd egy váratlan felelés és még az esernyőm is eltörött. Igazi szerencsétlen nap..
2/12 anonim válasza:
Nagyon rosszul. Unalmas, átlagos nap, nem jó ez így! Lehet mégiscsak van ebben a péntek 13-ban valami? Ahj..
3/12 anonim válasza:
Megnéztem hogy mit kellene megtanulnom 17-edikéig egy vizsgára, lehet inkább nem megyek. :D
5/12 anonim válasza:
Tökéletesen!! :) bár jó volna valakivel megosztani :)
6/12 anonim válasza:
Reggel a buszhoz vezető úton elnyaltam úgy csúszott minden,jól bevágtam a térdem. Az a matek doga 2-es lett amire azt hittem legalább 4-es lesz egy apró hiba miatt. +még 2 egyes másból. A gépem kékhalált kapott,akadozik,recseg a hang a szokásosnál is jobban. Szóval nekem tök jó napom van/volt.
7/12 anonim válasza:
A tegnapi napomhoz képest jó volt. :)
8/12 anonim válasza:
"Csodálatos"
szívtam a munkában..
valami baj van a gépemmel... a telefonommal szintén..
De egyébként semmi probléma
10/12 anonim válasza:
Nekem sajnos balszerencsét hozott, várakozhattam a sürgősségin 6 órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!