Nem értem hogy ha egy lánynak azt mondják hogy "gyönyörű vagy " vagy "szép vagy" arra miért kell azt válaszolni hogy "Köszönöm"?
Különbözőek vagyunk, különböző véleménnyel, amivel abszolút nincs semmi baj.
Olyan értelemben nem érdem, hogy...miért lenne az én érdemem, hogy szép arcom van? Megköszönöm a genetikámnak.
Nem a frizuráról vagy a gesztusokról beszéltem. Arcról, kedvesem, arcról. Tekintetről. Smink nélkül.
És aj-aj, el vagy veszve abban, hogy mit illik.
Nem értek egyet, természetesen. Beidegződések és a társdalom a befolyásolható emberekbe belesulykolja az illemszabályokat, ahelyett, hogy arra tanítaná az embert, hogy kimondja a véleményét.
Értsd: szerintem nem érdemel köszönömöt a "szép vagy", míg az illem szerint igen.
Nem szívesen élek mások írott és íratlan szabályai szerint.
De azért érdekes okfejtés volt a tiéd. Köszönöm.
Én értem, hogy miért mondják.
Azt viszont nem, hogy miért a szüleikre fogják, hogy az ő érdemük? Ők is úgy örökölték a génjeiket.
#7, élvezed?
Fogsz még sírni is, remélem minél hamarabb.
A neveletlen tahókat jobb, ha mielőbb kirekeszti a társadalom.
Öntelt majom.
"Utolsóval teljes mértékben egyet értek :D"
Hát akkor ez a BUNKÓ és BEKÉPZELT nő való melléd! :-D
Zsák a foltját :-D Szokták volt mondani :-D
A normális kommentelőket meg hagyd légyszíves békén :-D
"Hogy ne lenne érdem, marha sok munka van egy jó testben, egy tökéletes sminkben, a megfelelő frizuraban es mindezt hordani is tudni kell, sőt.. "
Kedves BUNKÓ és BEKÉPZELT 7-es, 10-es:
Ha neked ahhoz, hogy idézőjelben "szép" legyél külső segítség kell: haj, smink, na és a jó test is elég relatív, akkor te biza nem vagy még mákszemnyit se szép.
A műmelles is azt hiszi, hogy milyen "csodaszép" "melle" van, pedig se nem csodaszép, se pedig nem mell az implant.
Na, te is így vagy a külsőddel :)
Az aki szép, az reggel is szép :)
Voálá, nem kell hozzá SEMMI! :)
A hamis "szépséged"-del te meg pont olyan beképzelt vagy, mint azok az emberek, akiknek semmi érdemük nincs, de kifele mindig beképzeltek.
Nagy közhely, de sajnos igaz, hogy mindig azok döngetik a mellüket, és beképzelt bunkciak, akikben egy szemernyi érték sincs és nincs is mit felmutatniuk.
Akinek meg van, az nem vág fel semmivel. Ez már csak így van 7-es, 10-es :)
Én nagyon nem szeretem mikor (főleg egy idegen) a szemembe mondja,hogy húú de gyönyörű vagy....nekem ez olyan kellemetlen de komolyan.
Mit mondjak erre,hogy köszönöm, elismerve,hogy igen tudom,hogy az vagyok??
Vagy kezdjek el szabadkozni jaj ugyan....?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!