Ez jó eredmény?
van egy rossz hírem csökkenhet is akár.
Amúgy csak sok olvasással, tanulással lehet szerintem, vagy sakk, megtanulni egy hangszeren játszani.
az eddigi válaszok úgy kezelik, mintha neked most tényleg ennyi lenne az IQ-d, holott 12 évesen 17-18-éveseknek való tesztet írni teljesen használhatatlan eredményre vezet.
térjünk vissza a kérdésre néhány év múlva (vagy kérd meg a szüleidet, hogy keressenek olyan pszichológust, aki megméri az IQ-dat).
az olvasás, tanulás, sakk, hangszer stb. természetesen jó tanács, én sem beszéllek le róla. :-)
Ilyen nincs. Ha egy internetes tesztet töltöttél ki, akkor annak nem kell hinni. Én még egyel sem találkoztam, ami pontos lenne. Nekem mindegyik 15-20-al nagyobb értéket dobott ki (már amelyik tudott mérni odáig és nem akadt ki 120-nál), mint amivel rendelkezem.
Ha érdekel a dolog, akkor menj el egy pszichológushoz és majd ő valószínűleg tud a te korosztályodnak készült tesztel előállni, ami pontos is lesz.
csak neki nem 96, hanem szinte biztos, hogy több
(persze csak "szinte" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!