Valaki linkelne nekem IQ tesztet?
Beirtam google-be hogy ingyenes IQ tesztek.. El is inditottam egyet és ki is töltöttem.. (kb 30percet vesz igénybe) Eredményt viszont nem kaptam mert SMS-t kellett volna küldeni egy számra.. Én meg biztos nem fogok sms-eket küldözgetni..
Szóval ha valaki tudna nekem linkelni olyan IQ tesztet ahol nem kell az eredmény miatt smst küldeni és ingyenes azt megköszönném!
valós eredményt csak megfelelő helyen kapsz. amik a neten vannak, csak egy része az igazi tesztnek. meg mint te is láttad kamuk.
ezt találtam hirtelen, kitöltöm, írok ha jó
Több jó teszt is van, sőt olyan oldal is van, ahol rengeteg logikai feladat található és egyben IQ mérést is megkísérelnek a szerzők (nicologic.fr).
Javaslom a Dán weboldalt - ha elindítottad (angol) nem faggat nyelvi ismereten alapuló képességet, csak grafika - általános intelligenciát mér: [link]
A magyar oldal is megbízható: [link]
Az új-zélandi Mensának az oldalán is jó teszt van: [link]
Játékos magyar teszt, itt már több képességet vizsgál, ezért nem kifejezetten az általános intelligenciát méri: [link]
Remélem segíthettem és hasznosnak találod a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!