Van még esélye egy új vloggernek?
Sziasztok!
Nagyon régóta gondolkodom, hogy vlogolni kezdek (meglepő, de már 23 éves vagyok, nem 13!) de valahogy eddig nem volt merszem nekivágni, és persze csomó minden befolyásolja is a dolgot. A lényeg, hogy most végre összejöhetne, viszont félek, hogy már így is túlterhelt a "piac" videósokból, nem szeretnék tucat lenni. Úgy gondolom, hogy ennyi idősen nem lennék egy újabb minecraft, diy karácsonyi ajándék, try not to akármi challenge videós, és minőségi tartalmat tudnék előállítani, sőt, megkockáztatom, hogy egyedit! De nem túl késő? Van még esélyem, hogy jó videósként lennék elkönyvelve vagy csak egy lennék a sok közül? Van még vevő erre?
Köszönöm a válaszokat, előre is! :)
Igen mindig megvan a lehetőség.
Csak sajnos leginkább a szerencse a döntő.
Ami kell: jó, egyedi ötlet, tehetség, jó felszerelés, munka munka munka, sok szabadidő, kitartás.
Ha ezek megvannak, akkor csinálod 1-2 évig és talán a szerencse is megjön. Sajnos a túlterhelt piacokon, ha minden megvan a szerencse akkor is kell:(
De kitartást, majd írd meg priviben a csatornád nevét, ha elkezded, engem érdekelne:)
#3 vagyok még eszembe jutott valami
zenélek, nagyon jó minőségben, profi szintű zenészekkel, de mint mondtam szerencse nélkül a tehetség és tanulás, munka semmit nem ér:)
viszont anyukám hobbiból, minden elvárás nélkül elkezdett videókat töltögetni a youtubera (valami béna öregasszonyoknak éneklő muki zenéi alá csinál csilivili videókat) és már 10ezer feliratkozója van, több vidije 500ezer megtekintéses és 14millió az összmegtekintése (úgy, hogy a videói európa nagy részén le is vannak tiltva)
szóval a szerencse nagyon lényeges tényező az ilyen területeken, a puszta akarás és munka nem feltétlen hoz sikert
Heyy! Én is nem sokára kezdek, én mondjuk 21 vagyok. Kell még némi kísérletezés a formátummal és készen leszek.
Majd küldd el a csatornád nevét :)
Szia kedves kérdező!
Szórakozásra, egyedi tartalmakra vagy tanító/önfejlesztő videókra mindig is volt és lesz igény. Próbáld meg, ne veszíthetsz vele és a visszajelzések alapján alakíts a csatornádon. A közösségi médiákon ajánlom megosztani, hogy hamar nagyobb közönséget tudj megszólítani. Amennyiben úgy érzed, hogy megosztanád szeretnék linket kérni ide vagy privátba. Sok sikert kívánok!
Sosem késő. Azt viszont ne várd, hogy 1-2 hét alatt milliós nézettséged vagy hasonló lesz. Ha komolyan érdekel a dolog, akkor sok időt, energiát és kreativitást kell beleölnöd.
#4-essel értek egyet! 2 dolog népszerű: A sz*r és a nagyon jó minőség. És mindkettőhöz kell a szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!