Mit lehetne kezdeni a sok csövessel a metróaluljárókban?
Sajnos nem most fordult velem először elő, hogy gyakorlatilag megtámadtak, és egyáltalán nem a késői órákról beszélek, hanem max 20:00ig (addig merek járkálni).
A metrónál lakom, és a szembelévő tescoba gyorsabb az aluljárón átmenni, mint az egész körútat végigzebrázni.
Múltkor a kezemet ragadta meg az egyik, és vulgáris szavakkal illetett. Többnyire káromkodós vénasszony ordít mindenki, aki arrafelé megy, ma pedig betelt a pohár!
Nem húztam az időmet azzal, hogy a chipset a táskámba helyezzem, pedig éreztem, hogy ez nem a legjobb ötlet. Már a lépcsőkön lefelé jövet, ami konkrétan olyan volt, mint egy bejárat az alvilágba rámtört a szorongás. Egy sarokban ültek össze a csövesek, drogosok, és max 4 ember lehetett az aluljáróban, ami elég tág, hogy ne tudjanak hozzád férkőzni. Az egyik majdnem letámadott a chipsért, mert azt akarta, hogy adjam neki oda, és olyan hangnemben beszélt, aki épp egy ütésre készül. Szerencsémre nem válaszoltam, és felvettem a gyors tempót, majd utánam kiabált, hogy "Nem tudsz magyarul, mi?"...
Inkább fagyok 10 percet a zebráknál, hogy a tescoba jussak, mint ezt éljem át.
Igazából nem az én sztorimmal akarok foglalkozni ebben a kérdésben, hanem azzal a problémával, hogy az aluljárok a nyóckerré vállnak lassan. És ez nem a Blaha volt. Nem tudom, mit kellene velük tenni, de ha a fagy miatt sajnálja őket mindenki, akkor legalább 2 rendőrt intézhetnének oda amíg jár a metró.
Mit kellene velük egyáltalán kezdeni? Felháborító...
Ez mind azért történt mert nem ilyen közegben nevelkedtél, így látják rajtad hogy bizonytalan vagy.
Érdemi intézkedést nem lehet tenni, mert amikor illetékesek vannak ott arra az időre elkártyáznak, lefekszenek, aztán ahogy felszívódnak a rendőrök úgy bátorodnak fel.
Amit soha nem fog elfogadni a társadalom de hatásos, összegyűjteni őket és lerakni a Mátrában, Bükkben, mivel társadalmilag semmi haszon nincs belőlük a többsége mint egy virág úgy van a világba, ráadásul nem munkaképes a 70%-a
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__83493..
Nemhogy inkább te is sajnálnád őket...
Én is nő vagyok, fiatal, és nagyon vékony, de eléggé hangosan tudok ordítani, változatosan káromkodni és nagyon csúnyán nézni. Ez elég szokott lenni.
Nem a Kálvinnál laksz véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!