Hogyan találhatnék meg egy lányt, akivel itt leveleztem, de a fiókja megszűnt?
Figyelt kérdés
A helyzetem korántsem könnyű, mivel nem sokat árult el magáról. Tudom a keresztnevét, születésnapját, a hozzávetőleges lakhelyét, meg az életéről pár dolgot. Képet nem láttam róla. Fogalmam sincs, hogyan találhatnám meg. Ismeretlen okokból törölve lett a fiókja, négy hónapja beszéltem vele utoljára, azóta minden egyes nap gondolok rá, mert nagyon megkedveltem. Hiányzik. :(2017. jan. 8. 17:54
1/8 anonim válasza:
velem is történt ilyesmi
véletlenül nem egy 14 éves veszprémből?:D
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg egy troll volt, és még csak nem is nő.
3/8 anonim válasza:
rejetélyes okból kifolyólag senkinek sem törlik a fiókját, gondolom tett érte rendesen, ha az adminok ehhez folyamodtak :D
4/8 A kérdező kommentje:
20 éves (most már) és heves megyei. Biztos vagyok benne, hogy nem troll volt.
2017. jan. 8. 19:02
5/8 Clay Morrow válasza:
Ideje elfelejteni, neked fog jót tenni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem bírom elfelejteni. Egyszerűen megkedveltem. Sok lánnyal beszéltem már itt, de csak ő hiányzik. Volt benne valami, ami megfogott. Ő írt rám egyébként az egyik kérdésemmel kapcsolatban. Sok közös volt bennünk.
2017. jan. 8. 19:08
7/8 anonim válasza:
Te vagy az, aki biciklivel akarja bejárni a környező falukat?
8/8 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de vele már nem fogsz beszélni... :D (Illetve sanszos, hogy a 2-esnek igaza van) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!