Szerintetek ilyen még létezik? Hol találhatnék ilyet?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és szeretnék egy levelező társat. Valakit ez manapság még érdekel?2016. aug. 8. 19:41
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy postait, vagy ittenit. Itt én is szívesen levelezek. (17/l)
Én nyelvgyakorlás céljából szoktam beütni, hogy "penpal" és kiad ilyen embereket, de azok külföldiek. Ha postait keresel, akkor angolul a "snail mail-t" kell kigugliznod. Remélem segítettem. :)
2/6 anonim válasza:
Én szivesen beszelgettek veled 14 L
3/6 A kérdező kommentje:
Én igazából e-mailezésre gondoltam :)
2016. aug. 8. 19:49
4/6 anonim válasza:
Ha gondolod, én lehetek a levelezőtársad. Annyira unatkozok mostanság, hogy már nem tudok mit kezdeni magammal itthon.
5/6 anonim válasza:
Most álltam fejre motorral, még 1 hónapig itthon leszek, szóval ráérek:D
Írj itt gyakorin, ha gondolod.
6/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor én is szívesen leveleznék. :3 Sok emberrel csinálom, valahogy nagyon megszerettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!