Nem aggódtok embertársainkért egy ilyen fagyos éjszakán?
Ha aggódni nem is aggódok olyanokért akik arcát nem tudom magam elé képzelni, ettől függetlenül eszembe jutnak.
Viszont tehetetlenek az élettel szemben, úgymond csak megélik a napokat főleg ilyen időszakban, mert lássuk be aki már fát nem bír hasogatni, nem hogy lopni az erdőről, ott alapvető problémák vannak az önellátásban.
Mint tudjuk az ilyen istenháta mögötti erdőszéli házakban, a drága egy szem unoka sem teszi be a lábát, nem hogy a saját gyerekük, pedig lehet megoldódna a problémák tömkelege.
Legkönnyebben sok pénzzel, és nem csak ilyenkor hanem egész éven lehetne segíteni, tüzelésre kész fával, amit csak oda kell rakni égni.
24F
"Undorító önző emberek élnek...hányni tudnék tőletek."
Mert attól, ha általában véve aggódsz, attól vkinek jobb lesz? Nem. Az aggódásnak meg semmi köze ahhoz, hogyha látok az utcán egy segítségre szoruló embert, akkor hívok hozzá egy mentőt.
Akkor ne vedd magadra!
De valaki azt irta kit érdekel nála meleg van az a lényeg.
termeszetesen ha segítesz ahol és amikor tudsz akkor nem rád értettem.
8#
Igazad van. Ennek örömére csinálok egy jó forró kakaót, feljebb veszem a fűtést, bebújok a takaró alá és leszarom a hajléktalanokat. :)
(Csak, hogy legyen min puffognod)
Kimentem lefekvés előtt és csak itt az utcában végigsétáltam van-e itt valaki. Most üres, de tegnap be kellett telefonálni egy részeg miatt aki kiterült, szerintem az mentette meg az életét. Ha ennyit mindenki megtenne talán előrébb volnánk, persze tudom nagyon hideg van, de az ember a saját környékén végignéz 10 perc kb.
Na ennyit akartam elmondani, egyébként már lefeküdtem aludni egy órája, de nem tudok aludni...
Dehogynem. De nem menthetsz meg mindenkit.
És aggódok a kint hagyott állatokért is, az erdőkön, mezőkön lévő vadakért is.
Valamiért az utóbbiakért jobban.
Talán mert belefáradtam már az emberekbe. Ők tudnak segíteni önmagukon.
Sokszor megtapasztaltam már, azok kerülnek ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, akik mindig is a környezetük segítségét várták el. Sajnos nehezebben tudom ezeket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!