Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem aggódtok embertársainkért...

Nem aggódtok embertársainkért egy ilyen fagyos éjszakán?

Figyelt kérdés
Több idős, magatehetetlen emberen kellett már segíteniük a zsaruknak és a mentősöknek, mert az otthonaik nem voltak rendesen fűtve. Néhány embertársunk borzasztó körülmények között kénytelen élni. Főleg az idős, vidéken vagy tanyán élőket sajnálom.
2017. jan. 7. 21:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Azzal sehített a kérdése hogy meg tudtam osztani egy telefon számot, amivel lehet valaki életet ment!
2017. jan. 7. 23:05
 12/31 anonim ***** válasza:
57%

Ha aggódni nem is aggódok olyanokért akik arcát nem tudom magam elé képzelni, ettől függetlenül eszembe jutnak.

Viszont tehetetlenek az élettel szemben, úgymond csak megélik a napokat főleg ilyen időszakban, mert lássuk be aki már fát nem bír hasogatni, nem hogy lopni az erdőről, ott alapvető problémák vannak az önellátásban.

Mint tudjuk az ilyen istenháta mögötti erdőszéli házakban, a drága egy szem unoka sem teszi be a lábát, nem hogy a saját gyerekük, pedig lehet megoldódna a problémák tömkelege.

Legkönnyebben sok pénzzel, és nem csak ilyenkor hanem egész éven lehetne segíteni, tüzelésre kész fával, amit csak oda kell rakni égni.

24F

2017. jan. 7. 23:08
 13/31 Carragher_x ***** válasza:
55%

"Undorító önző emberek élnek...hányni tudnék tőletek."

Mert attól, ha általában véve aggódsz, attól vkinek jobb lesz? Nem. Az aggódásnak meg semmi köze ahhoz, hogyha látok az utcán egy segítségre szoruló embert, akkor hívok hozzá egy mentőt.

2017. jan. 7. 23:14
 14/31 anonim ***** válasza:
18%

Akkor ne vedd magadra!

De valaki azt irta kit érdekel nála meleg van az a lényeg.

termeszetesen ha segítesz ahol és amikor tudsz akkor nem rád értettem.

2017. jan. 7. 23:20
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

8#

Igazad van. Ennek örömére csinálok egy jó forró kakaót, feljebb veszem a fűtést, bebújok a takaró alá és leszarom a hajléktalanokat. :)

(Csak, hogy legyen min puffognod)

2017. jan. 8. 00:12
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

Kimentem lefekvés előtt és csak itt az utcában végigsétáltam van-e itt valaki. Most üres, de tegnap be kellett telefonálni egy részeg miatt aki kiterült, szerintem az mentette meg az életét. Ha ennyit mindenki megtenne talán előrébb volnánk, persze tudom nagyon hideg van, de az ember a saját környékén végignéz 10 perc kb.

Na ennyit akartam elmondani, egyébként már lefeküdtem aludni egy órája, de nem tudok aludni...

2017. jan. 8. 00:13
 17/31 anonim ***** válasza:
Igen aggódom. Boltig sétáltam el. Mire oda értem azt hittem lefagy az arcom. Komolyan fájt az orrom is. Remélem nem lesz baja senkinek sem.
2017. jan. 8. 00:30
 18/31 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen este szoktam futni, tavaly ilyenkor is -10 celsius volt, egy épületnél láttam egy szinte öntudatlanul támaszkodó embert, mivel mobil nem volt nálam futottam tovább és szóltam a rendőrautóban ülő járőröknek, hogy nézzék meg mi van vele. Ha tehetem ilyen hidegben mindig jobban figyelek a futási útvonalamon és ha hajléktalant látok intézkedem, ha szükséges.
2017. jan. 8. 05:42
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
nem. 500 éve se számított az emberélet, ma se számít. Bárki is hal meg, az élet megy tovább, meggyászolják, azt kész, el lesz felejtve idővel.
2017. jan. 8. 09:02
 20/31 anonim ***** válasza:

Dehogynem. De nem menthetsz meg mindenkit.

És aggódok a kint hagyott állatokért is, az erdőkön, mezőkön lévő vadakért is.

Valamiért az utóbbiakért jobban.

Talán mert belefáradtam már az emberekbe. Ők tudnak segíteni önmagukon.

Sokszor megtapasztaltam már, azok kerülnek ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, akik mindig is a környezetük segítségét várták el. Sajnos nehezebben tudom ezeket sajnálni.

2017. jan. 8. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!