Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Ha láttok...

Mi a véleményetek? Ha láttok egy fehér lányt fekete pasival? Több lent.

Figyelt kérdés
Fényképész vagyok. Még kezdõ. Kaptam egy lehetōséget, hogy dolgozhatok egy néger buliain . Rontana ez a hírnevemen? Megéri? :)
2017. jan. 5. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Leginkább undort.
2017. jan. 5. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Semmi. Viszont ha fekete nőt látok fehér férfival, az valamiért olyan fura.
2017. jan. 5. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Semleges számomra.

Miért rontana a hírneveden?

2017. jan. 5. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
2%

Utálom a nig*ereket...meg is szoktam őket csapni őket, mert bárhol vagyok verik magukat arra, hogy ők bizony négerek.....szóval inkább hagyjuk majom pofájú csicska az összes.

Az ilyen nőket meg alapból nem tudom, és nem is akarom értékelni.

Már a Bibliában is megmondta isten, hogy nem akarja a népek keveredését...és nem azért mint rasszista.

2017. jan. 5. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
Undort leginkább. azok iránt a csajok iránt is akik azt hiszik hogy ettől hűű de menők.
2017. jan. 5. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
A negro is finom lehet vanillia fagyival, gondolom ők is hasonló elven gondolkodnak.
2017. jan. 5. 22:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyesek szerint "büdös r***ncnak" titulálnának , meg se fordulna a fejükben az h köztünk csak munkakapcsolat van.
2017. jan. 5. 23:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Undort? Ezt fejtsd ki kérlek bōvebben.miért?
2017. jan. 5. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Undorító rasszisták.
2017. jan. 6. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A NAT GEO-n láttam egy jó dokumentumfilmet és DNS kutatással visszamentek az emberiség bölcsőjébe, Afrikába. Rekonstruálták, hogy minden ember közös őse egy pigmeus szerű, fekete bőrű emberpár. Tehát bizony a legszőkébb skandinávok és a legferdébb szemű kínaknál is kimutatható ez az ősi afrikai DNS.
2017. jan. 6. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!