Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pécsen melyek azok a gimnázium...

Pécsen melyek azok a gimnáziumok/középiskolák, amelyekbe nem a legokosabb, legértelmesebb diákok járnak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint nem minden tanár korrekt,pl fizikatanár. Azt mondja mindig ha leírjuk az elméletet meg van a kettes,erre ad egy 1/2-et.

Nem tudom te mikor jártál oda,de már azért változott.

2017. jan. 24. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Tavaly végeztem, és színte biztos voltam hogy fizikatanárba fogsz belekötni. Azt adja tz-be amit előtte órán megcsináltunk legalább 1x. (Na jó van mindig 1 nehéz feladat. De ha azt nem tudod akkor is 3-as meg van minimum) Komolyan azt várnád el hogy egy fizika témazáróba csak elmélet legyen? Általános iskolában is van számolós feladat. Kicsit kéne vele foglalkozni és nem lenne semmi gebasz. Mellesleg nála folyton van lehetőség javítani. Bármelyik órán kimehetnél a háziból +pontért, csak elvárja hogy el is magyarázd ne csak felmásold a táblára mert azt bárki tudja.

Ha meg csak elméletet írsz akkor meg is kell szerkeszteni tartalmilag nem csak odacsapni össze vissza. +rajzok

2017. jan. 24. 08:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Most nem magamról beszéltem,Babitsból mentem át az Ank-ba. Jól megy a matek és a fizika is. De amikor padtársam rendesen ír 1 oldal elméletet+rajz és akkor ad neki egy 1/2-et azt nem tartom igazságosnak.
2017. jan. 24. 10:58
 14/14 A kérdező kommentje:
És milyen a Keró, a Deák, vagy a Kodály?
2017. febr. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!