Facebook-on 5000 ismerősöm van, de vannak további jelölések, amiket már nem lehet elfogadni. Ilyenkor mi a helyzet?
Ilyenkor kell szelektálni. Nekem közel 200 ismerősöm van ott, mindegyiküket ismerem, de még így sem beszélek csak néhány emberrel heti szinten.
Szerintem a Facebook az egy felesleges dolog, egy jó tulajdonsága van: a Messenger.
Dehogy ismerem mindet! Nem értem ezt a mérhetetlen rosszindulatot, ami némelyik válaszból csak úgy sugárzik. Szerintem egy teljesen normális kérdést tettem fel, nem értem miért kell azonnal gúnyolódni. Szokjatok le róla, csúnya szokás!
A vállalkozásunkat tettem fel, amit ezek szerint már (nagyon nagy örömömre) több mint 5 ezren ismernek. Csak hát, mint írtam is, a többi jelölést már nem tudom elfogadni. Mit mondhatnék, nem vagyok egy nagy fészbuk zseni.
Hol állíthatom be ezt a követés dolgot? Vagy pl. azt hogy lehet, hogy ne ismerősnek jelölgessenek, hanem csak a "tetszik"-re kattintással váljunk ismerőssé? Vagy ez a követés? Vagy eleve nem úgy kellett volna regisztrálni, mint egy személynek, hanem másként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!