Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jövő héten meghívtak egy...

Jövő héten meghívtak egy termálfürdőbe. ( több lenn) Szerintetek menjek? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

egy társasággal mennék akik közül az egyik srác nagyon tetszik, ő hívott el.

Viszont ebbe a társaságba tartozik ( szóval jön is) a srác volt barátnője aki egy 10/10es alakú, nagyon csinos lány.

Én nagyon messze vagyok a jó alaktól, vékony vagyok, mellem alig van, de annak ellenére, tele vagyok striákkal, narancsbőr is van egy kevés a combomon, szóval nagyon nincs jó alakom. És kicsit szégyenlenék úgy kiálni hogy ott lesz az exe ( aki majd biztos azt gondolja magában hogy ő mennyivel jobb nálam) és ott lesznek a haverjai akik meg simán lehet hogy mondják neki hogy mennyire nem vagyok hozzá való. És egy dolog hogy a belső fontosabb, de azért ha fürdőruhában ott állunk egymás mellett azzal a csajjal akkor nagyon látszik hogy más kategória vagyunk

2017. jan. 1. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ugy gondolod hogy nem erezned jol magad, akkor ne menj.
2017. jan. 1. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azt érzed nem éreznéd jól magad a társaságban, főleg hogy ott az exe, akkor ezt mond el a srácnak is. Tudasd vel azért hogy vele szívesen elmész máskor akár egy közelebbi helyre is. Ha megértő és elfogadja akkor valószínű esélyesebb is hogy egy rendes srácot fogtál (fognál) ki.
2017. jan. 1. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha a srác hívott akkor őt nem érdekli hogy ott az exe , akkor viszont téged se érdekeljen. Ne szalassz el egy meghívást egy olyan sráctol aki tetszik ;)
2017. jan. 1. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as! Miért kell kötekedni? Nyilván elírtam csak....

de ha úg tetszik akkor időutazó vagyok, te viszont csak egy kötekedő.

Köszi a többi válaszolónak :)

2017. jan. 1. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
*úgy
2017. jan. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!