Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a melegekről a...

Mit gondolnak a melegekről a tinik?

Figyelt kérdés
12-17 évesek válaszát várom!

2016. dec. 29. 21:00
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
65%

Nincs bajom velük addig amíg normálisak és nem mászkálnak tangában, egymást csókolgatva.

Aki normális azzal nincs bajom. Sokan elítélik őket mert van 1-2 bolond közöttük.

14/l

2017. jan. 8. 14:08
 22/33 Conrade válasza:
89%

Az azért mindig nagyon bosszant engem ezzel a kérdéssel kapcsoltban, amikor valaki azt mondja, hogy "addig nem zavar amíg nem előttem csinálják" (mint ahogy egy korábbi válaszoló is mondta) és ilyenkor nem tudom, hogy egyszerűen falnak menjek vagy kössem fel magam. A heteroszexuálisok szerinted mit csinálnak a közösségi helyeken? Fogdossák egymást, csókolóznak és hát..kmh.. máshol kicsit nagyobb dolgok is előfordulnak. (na de ez más lapra tartozik).

A kérdésre válaszolva én azt gondolom, hogy senkinek sincs köze, hogy más kivel osztozik az ágyán és ennek kellene lennie az alapnak. Szóval hogyha legközelebb (üzenem annak aki undorodik a melegek érintkezésétől közösségben)ön is éppen úgy gondolná, hogy szívesen érintkezne intim módon párjával, akkor gondoljon arra, hogy más is gondolhatja magáról, hogy undorító amit csinál.

A szerelem az szerelem és mindenkinek a saját magánügye.

2017. jan. 30. 20:36
 23/33 anonim válasza:
34%
Nekem semmi bajom veluk. Nekem is vannak lezbikus es meleg barataim, sot meg biszex is.
2017. febr. 7. 21:22
 24/33 anonim válasza:
Ja es 17/f. Csak lemaradt:D
2017. febr. 7. 21:23
 25/33 anonim ***** válasza:
50%

Én nagyon szeretem a melegeket. Ez az animék által történt meg. Szerintem nem kell őket elítélni, ők sem ítélik el a heterokat. Az élet arra van, hogy azzal legyün, akit szeretünk, és ha a fiú fiút, lány lányt szeret, akkor miért is kéne az ellenkező nemmel lennie, akit nem szeret?! Egyébként az egyik tánctanárom is meleg volt és szerintem a meleg férfiak ezerszer udvariasabbak és igényesebbek...Persze ez csak a nagy átlag és kizárólag az én véleményem 😇 További szép napot:)

13/L

2017. febr. 24. 17:27
 26/33 anonim válasza:
56%
Melegek? Ugyanolyan emberek mimt mi. Csak nekik máshogy folyik a szexuális életük mint a heteróknak. Nincs semmi bajom velük. Sőt tisztelem, hogy fel merik válalni. Bár azt én sem szeretem, hogy valaki nagy zászlókkal hirdeti, hogy meleg. Jó ha meleg, hát tegye azt. De erről nem kell mindenki tudjon, csak a hozzátartozói, meg aki közel áll hozzá. Remélem segítettem 13/L
2017. márc. 6. 06:11
 27/33 anonim ***** válasza:
39%

Imádom őket. Maximálisan mellettük állok, sőt. Nagyon szeretnék egy meleg barátot (nyilván nem mint kapcsolat, hanem mint barát)... Sokkal cukibbnak találom őket mint más srácokat. Egész életemben egy meleggel sem találkoztam, és nagyon szeretném ezt végre megtörni.

13/L

2017. márc. 24. 18:33
 28/33 anonim válasza:
16%
Nekem semmi gondom velük amíg nem baszogatnak 13/F
2017. máj. 30. 19:35
 29/33 anonim ***** válasza:
67%
Ó nagy bajom nincs velük...néha mondjuk iritálnak ha melettem nyalják egymást...a lezbiket nem nagyon birom...inkabb a pasit pasival...de nem itélem el őket...hisz ők is embernek,nem ők tehetnek róla h így születtek...és attól még élhetnek teljes értékű boldog életet és érhetnek el sokkal nagyobb dolgokat mind a heterók14L
2017. júl. 22. 19:32
 30/33 anonim válasza:

Nekem nincs bajom velük:D Sőt rajongok értük. Az osztálytársaim nagy része úgy gondolja, hogy a lány-lány az tök cuki meg minden, de ha 2fiú akkor az már undi. Nem értem miért, de a lényeg hogy nekem semmi bajom nincs velük. Mindenki azt szeret akit akar.

12/L

2021. aug. 17. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!