Nektek mi a véleményetek a melegekről?
Amíg nem kérkednek a másságukkal, addig semmi bajom nincs velük. Pl.: a melegfelvonulás az tökre fölösleges.
Amúgy egy ember azért meleg, mert egyszerűen ilyennek született és nem tud máshogyan működni. Az ilyen eset valóban sajnálatos és velük megértőnek kell lenni.
Viszont nem kell feltétlenül természetből adódóan a saját nemedhez vonzódnod, hogy b*zivá váljál. Elég egy ostoba divat. A görög antikvitás korszaka egy tökéletes példa rá. Sajnos ilyen emberek most is vannak és káros hatást gyakorolnak a társadalomra.
Egyébként a múltkori Budapest Pride-on tökre vicces volt, hogy az Andrássy térnél disznószart öntöttek a virágágyásba egyes homofób provokátorok XD. Éljen az emberi kreativitás.
Egyébként, aki akar gyereket vagy már van gyereke, nem szabad homofóbnak lennie, mert még kiderülhet a sajátjáról, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez sajnos nem nevelés kérdése.
Teljesen elfogadom őket, nem tekintem őket másnak, mert nem a Marsról jöttek. Mindenki úgy éljen, ahogy szeretne és ahogy boldog/ki tud teljesedni.
A többi embernek pedig toleránsnak és befogadónak kellene lennie velük szemben. 🏳🌈
"Amíg nem kérkednek a másságukkal, addig semmi bajom nincs velük. Pl.: a melegfelvonulás az tökre fölösleges. "
Már ne haragudj de ez milyen ostobaság már? Akkor te se kérkedj a heteroságoddal :D
Miért lenne felesleges a melegfelvonulás? Akkor lenne az ha senki nem menne rá, de minden évben van x ezer ember akit érdekel. Engem pl nem, ezért soha nem is mentem rá, de ettől még nem lesz felesleges, sem kérkedés. Engem személy szerint baromira nem érdekel az alfa romeo találkozó meg az alsóörsi motoros vonulás, akkor ezek is feleslegesek? Nem, mert sok embert érdekel. Én nem megyek el ezekre, ahogy a pride-ra se, akit meg érdekel az elmegy, ennyi.
"Már ne haragudj de ez milyen ostobaság már? Akkor te se kérkedj a heteroságoddal :D "
Egy szóval se írtam, hogy kérkednék a heteroságommal. Amúgy mondhatsz akármit, a melegfelvonulás egy undorító provokatív mozgalom, a meleg olimpiáról nem is beszélve. Tulajdonképpen nekem nem a melegekkel van bajom, hanem az ostoba emberekkel.
B*zi valaki? Ha így boldog és így teljes az élete, akkor legyen. Elfogadom, de nem támogatom. Azaz nem mondhatjátok rám, hogy nem vagyok liberális :D.
9,10: Én se értek egyet a melegolimpiával, a felvonulás meg nem érdekel, de ez nem jelenti azt hogy nincs létjogosultsága. Szerintetek undorító? Most őszintén ki nem sz...ja le? Ha szerintem meg két öreg vagy két kövér ember nyilvános szerelme undorító akkor azt is be kellene tiltani?
Én pl évek óta nem láttam egy fotót se a pride-ról, ne mondjátok hogy nem lehet elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!