Nektek mi a véleményetek a melegekről?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérnék!2016. dec. 28. 22:24
11/18 anonim válasza:
Semmi bajom velük, két közeli barátom is meleg. Én pán vagyok, valamennyire beletartozom. Úgy nézek ki, mint aki megveti magát? :D
12/18 anonim válasza:
Semmi. Mivel relatíve sok meleggel hozott össze a sors, arra a következtetésre tudtam jutni, hogy köztük is van olyan, akit imádok, meg olyan, akit szívből gyűlölök, és ez nem nemi identitás kérdése, hanem személyiségé.
13/18 anonim válasza:
Semmi extra véleményem nincs, mert nem szokásom a szexuális irányultságuk alapján megítélni az embereket. Az jobban érdekel hogy valaki hogy viszonyul másokhoz, milyen a munkájában, segítőkész-e a barátaival, családjával, jó vagy rossz természetű-e..... Mert ezek esetleg érinthetnek engem is. Az hogy kit szeret, vagy mit szeret az ágyban egy idegen ember, nem rám tartozik. Éljen mindenki úgy ahogy szeretne amíg nem árt senkinek. És nem, nem tartom úgy hogy a melegek bárkinek is ártanának. Ellenben az alkoholisták, drogosok, embertársaikkal oktalanul agresszívek, gyűlöködők már ártalmasak a szememben. És most tök mindegy hogy szexuális irányultság, vallás, vagy zokniszín miatt cseszegetnek másokat.
14/18 anonim válasza:
Humánusabbak, segítőkészebbek, eddig csak egy "kemény vagyok" beállítottságú személlyel találkoztam. Azonban az, hogy valaki vékony testalkatú, még nem jelenti azt, hogy a címben megfogalmazott egyén lenne.
15/18 anonim válasza:
A családomban van meleg. Van aki elfogadja őket és van aki nem. Én toleráns vagyok, mert úgy gondolom, hogy semmi közöm mások szexuális életéhez. Ha a gyerekem meleg lenne elfogadnám, de nem értenék vele egyet.
16/18 anonim válasza:
"Ha a gyerekem meleg lenne elfogadnám, de nem értenék vele egyet."
Mi az hogy nem értenél vele egyet? Mit kell ezen egyetérteni? Ez olyan mintha azt mondanád hogy szőke hajú lett a gyerek de nem értek vele egyet.
17/18 anonim válasza:
Nem értenék vele egyet nálam azt jelenti, hogy nem tapsikolnék örömömben. Egy példával szemléltetve: befizetem az adót, mert ebből gazdálkodik az állam, de mégse értek vele egyet (teljes mértékben).
18/18 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket.
Szerintem aranyosak,és néha velük jobban lehet beszélgetni mint a lányokkal.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!