Ti szoktatok köszönni a boltba az eladónak?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 13:26
11/31 anonim válasza:
Pénztárosnak egyértelműen köszönök,ha köszönnek,akkor is egyértelműen visszaköszönök. Ha a bolton belül találkozom személyzettel,az változó.Ha épp egy kupac ruhába vagy 5 láda üdítőbe van "belebújva",akkor nem nem ordítok rá. Ha szembe jön velem,és nem pakolódik,akkor köszönök.
12/31 anonim válasza:
"VISSZAköszönni természetesen. A személyzet dolga, hogy a vásárlót előre köszöntse, amit a vendég fogad."
A te dolgod meg hogy ne legyél ekkora bunkó, és leszállj a magas lóról. Nem az atyaisten vagy, hogy neked mindenki előre köszönjön. :)
13/31 anonim válasza:
Általában (szinte mindig) igen, de ha többször előfordul, hogy nem méltatnak arra, hogy viszonozzák a köszönésem-mikor kb egyedül vagyok egy kisboltban-, akkor nem erőltetem. Máshol pedig én is a kasszánál szoktam.
14/31 anonim válasza:
12. Egyetértek veled, attól hogy előírás nekik (vagy nem, nem tudom ezt) még nyugodtan lehet először köszönni mivel embertársunk és nem egy szolga.
15/31 anonim válasza:
Annak szoktam köszönni, aki kiszolgál, ez nagy áruházban, valamint forgalmas, de kicsinek már nem nevezhető üzletben értelemszerűen a kasszást jelenti, illetve adott esetben azt, akitől mondjuk segítséget kérek, míg bent keresgélek az üzletben, kisboltban pedig nincs nagy személyzet szóval ott a köszönés minden jelenlévő alkalmazottnak szól, akár 1 ember van ott, akár több.
16/31 Clay Morrow válasza:
Kisboltban igen. Lehet nem mindig már belépéskor, de távozáskor mindig.
17/31 anonim válasza:
12-es és 14-es: kapjatok a szívetekhez: egy olyan szituációban, a mikor valaki személyzetként van jelen, akkor ő van alárendelt helyzetben, ő van a vásárlóért, és neki KELL előre köszönnie.
Nem, nem a liftben, nem a szülői értekezleten, hanem egy ilyen szituációban.
Ez nem magas ló, agyamentek, ez alapvető illem.
18/31 anonim válasza:
Amikor bemegyek egy boltba, én köszönök először, ez illemszabály!
19/31 anonim válasza:
17. Még mindig nem érted a beképzeltséged okát?
20/31 anonim válasza:
19-es: ismétlem: NEM "beképzeltség", hanem tény.
Javaslat: elolvasni BÁRMILYEN illemtankönyvet a világon, mind neked, mind lepontozó társaidnak. Ez egy tény.
Dolgozzátok föl, bakker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!