Hogyan lehetnék boldog most azzal aki vagyok, és azzal amim van?
A lényeg, hogy jelenleg 21 éves vagyok, és az életben még kb. sehol sem tartom.
Rengeteg és rengeteg célt tűztem ki magam elé, amik nem valósultak meg, vagy csak negyedig, valamelyik pedig félig jött össze, de legtöbb fontos cél semennyire sem, mivel semmit sem tettem érte. Ezek a célok gyűltek csak gyűltek, és már annyi van, hogy azt sem tudom hogy melyikkel kezdjem, és ez nyomaszt engem nagyon.
Nekem már elegem van, csak boldog szeretnék lenni, és élvezni az életet, úgy hogy nem érdekel az, aki vagyok...
Mindegyik egyformán fontos.
De most jelenleg az, hogy ne görcsöljek, hogy nem valósítottam meg a céljaimat. És hogy végre nyugodtan tudjak aludni. És hogy ne gondoljak mindig arra, hogy elvagyok késve, elrontottam az egészet, és a múltban elrontottam sok dolgot. Vagy mindig olyan gondolatok jutnak eszembe, amik kínosak voltak nekem. A célom az, hogy végre az elmém egyenesbe jöjjön, úgymond egészséges gondolatai legyenek... És utána jöhet a többi cél. Tehát először ezt az akadályt akarom eltávolítani.
Mindig legyen konkret cel. Ne halmozd a dolgokat. Latod mar most boldogtalan vagy.
Ne hajszolj semmit. A boldogsag ott van korulotted, csak elveszik, a sok cel kozott.
Nyugi! Lassits.
Ird le egy papirra minden elkepzelesedet, utana keress sorrendet. Amint megvan egy, huzd ki es johet a kovetkezo,
A Raja Yoga (Rádzsa [szellemi] Jóga) szerint:
A vágytalanság szabadít meg a szenvedésektől, mert minden szenvedést a ki nem elégített vágyak okozzák.
Magad ellen beszélsz. 1 célod van, vagy sok?
Ha boldogság, írj rám s segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!