Volt már olyan ismerősötök aki öngyilkos lett?
Barátaim közül volt 1 akit sajnos kerestünk napok óta mert nem hívott, nem találkozott vele senki és be voltunk fosva, jobb esetben csak bevitték a kapitányságra garázdaságért, akkor meg majd ki engedik gondoltuk. Nem így lett, a város külvárosi részén ahol a Szinva patak is végig folyik ott kötötte fel magát egy vasúti híd alatt, tudtuk a barátságunk elején hogy rossz sorsú, szülők elhagyták, szokásos gyermekvárosi lét után még legalább annyira magára maradt, hisz a nevelők akiket addigi családtagjainak hitt, tőlük is el kell válnia.
Rengeteg őrültségbe benne voltunk, nagy csibészek voltunk, legbelül mindig is a csavargósabb, kicsapongóbb élet jött be, füves cigi, pia, általa sose voltam egyedül, ha valahova elmentünk, mindig flörtöltünk a csajokkal, volt hogy 3 órára mentem haza aludni, utána megint kezdődött elölről az őrület.
Sok mindenre megtanított, máshogy láttam az utcákat, a lepukkantabb környékeken is tudtam érvényesülni, pedig volt hova hazamenni, tudtam hogy a szülők család vár otthon.
Nagy ismeretségi körünk volt, de ennek ellenére sem szorult háttérbe, abban az időben sok csajjal ismerkedtünk, normális hosszútávú kapcsolatra vágytunk, megtalálta Ő is a számításait, de az a csaj okozta a vesztét, sajna elég labilis állapotú volt ha valakit megkedvelt, nagyon kötődött hozzá, mivel nem tudott benne bízni az akkori barátnője így otthagyta, pár napos huzavona után többen is próbáltunk beszélni velük, de nem értünk el semmit.
Kísérletek, begyógyszerezés szintetikus drogra, sok piával stb volt még az ismeretségünkben, de ezek mind a magány miatt alakultak úgy ahogy.
A baráti kör megmaradt, csak Ő hiányzik közülünk.
24F
"Leginkább azért kérdeztem meg, mert kíváncsi voltam mennyit lehet előre észrevenni belőle."
Ez szemlélő és egyénfüggő. Mennyire és hogyan mutatkozik meg s te mennyire elemzel jól e téren.
Nekem a volt barátnőm húga lett majdnem öngyilkos. Gyógyszereket szedett be, az orvosok szerint úgy negyed órán múlott a dolog.
Szerelmi bánat, a pasi egy aljas szemétláda volt csalta össze vissza olyan tipikus "mindegy csak lyuk legyen típus volt". Erre jött rá a "sógornóm". a csávó persze megkapta a magáét tőlünk is.
Előjele nem nagyon volt a semmiből jött egy egy telefon, hogy öngyilkossági kísérlet miatt kórházban van. utána jó sokáig dilidokihoz járt és valaki mindig volt a közelében. A nővérével szakítottunk azóta de úgy tudom, hogy rendbejött és már családja is van egy normális hapsival.
Mikor 14 éves voltam, jártam egy kórházban ahol a gyerekek lelkét ápolták. Mindenkinek szomorú háttérsztorija volt. Részlegek voltak,azok számára akik már nagyon lent voltak és bármelyik pillanatban öngyilkosságot követhettek el vagy már próbálkoztak velee.
Három ismerősöm van onnan.Kettő igen jó barátom,az egyikkel csak egyszer beszéltem, mert az volt az utolsó alkalom.Rendkívül aranyos srác volt. Megérdemelt volna egy rendes családot. Sok volt az intézetes gyerek ő is egy olyan volt.
Állítólag az anyját kereste és meg is találta de amikor írni akart neki elment az áram ettől meg idegösszeomlása lett és öngyilkos lett. Amikor újra visszamentem pár hónappal később a kórházba, kerestem, de mivel nem találtam megkérdeztem és azt mondták hogy már rég megtette..
Ijesztő érzés volt.Az aarca,a mosolya élesen meg van a fejemben. Az ember szeme sokat elárul.Lehet hogy ezt már csak beképzelem de mintha neki is lett volna valami a szemében. Szomorú az egész.
A másik kettő ismerősöm a kórházból kismilliószor tett kísérletet az öngyilkosságra. Nem lelik örömüket már egyáltalán az életben.Ez nem tini depi ezek olyan problémák amikkel ezek a gyerekek küzdenek, amikkel még a legtapasztaltabb felnőtteknek is meggyűlhet a bajuk.
Örülök hogy én kikerültem onnan,a kórházból és a depresszióból. Megrázó látni azt ahogy valaki lefelé csúszik a lejtőn, idegesítő hallani hogy szerelmi problémák miatt dobják el az amúgy jó életüket az emberek.
Többen is a rokonságból:
1. anyai nagyapám az 50-es években, a miértjét nem nehét kitalálni.
2. apám nővére
3. öcsém, ő minden előzmény nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!