Van olyan ismerősötök, rokonotok, aki öngyilkos lett?
A nagypapám anyukám 10 éves korában lett öngyilkos, tehát nem ismertem, az indítékot sem tudom.
Most nemrég pedig a nagynéném volt férje, ő mindig is hirtelen haragú és temperamentumos ember volt, korábban is fenyegetőzött ilyesmivel. Hogy pontosan miért, szintén nem tudom, az aktuális élettársával való veszekedés után történt.
Egy kedves szomszédom agyonlőtte magát, de nem tudjuk miért.
Másfél hónapja egy ismerősöm felkötötte magát a házuktól 800 méterre lévő fára (hétfőn eltűnt és rendőrséggel kerestük és ott találtuk meg). Búcsúlevél nem volt, de előtte az anyjával összeveszett és depressziós is volt. Ugyanolyan helyzetben volt mint én: kidobták egyetemről az álom-szakjáról. Ő is depis volt és én is, de ő nem bírta és csak úgy elment.
Egy hónapja egy kert-szomszéd (egymás mellett van a kertünk) egy nagy vihar után az udvarukon álló diófára felakasztotta magát. A felesége nem vette észre, csak a szembe-szomszéd. Vidám volt, az eset előtt közvetlen beszéltem vele, viccet is mondott még aztán jött a vihar és elment. Okot nem tudok rá, csak azt, h volt egy erősebb szívrohama még májusban, de mindig vidámnak mutatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!