Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem tartjátok furcsának...

Ti nem tartjátok furcsának amikor egy férfi fülbevalót hord?

Figyelt kérdés
Én eléggé visszataszítónak találom. Múltkor olyant láttam hogy egy nagy darab fickón kis csillogó fülbevaló volt eléggé meleges dolog volt pedig a csávó nem gondolom hogy meleg volt, nem is biztos,hogy tudja,szarul áll Neki. Azokkal nincs problémam,akik ilyen fültágítóst hordanak műanyagból. Ti hogy álltok ehhez hozzá?
2016. dec. 25. 03:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem tartom furcsának. Mindenki azt hord amit akar.

Egyébként nem értelek, a fülltágító, ami egyébként ocsmány, azt elfogadod, de ami szinte alig észrevehető kis csillogó, azt meg melegesnek tartod.

Te se gondolkodsz logikusan.

2016. dec. 25. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:

A csillogó fülbevaló nekem sem tetszik, de van akin jól áll, tudja viselni. Ez viszont annál inkább tetszik :)

[link]

2016. dec. 25. 10:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerimtem a férfi csőnadrág sokkal undorítóbb,mint a fültágító és a fülbevaló.
2016. dec. 25. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt általános iskolában. Nem nagy szám, az alap ezüst pontfülbevaló amivel lövik. Semmi más nem tetszett mert bu*zisnak tartottam őket, de ez bejött. 2 évre rá elhagytam, és annyira viszont nem tetszett hogy vegyek egy másikat. Azóta eltelt 8 év és már nem is tetszik.

A fül és orrtágító nekem viszont végképp taszító fiúkon és lányokon is. Szerintem gusztustalan és veszélyes.

2016. dec. 25. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Szokatlan, furinak tartom. Egyszer valaki megadta rá a választ - hogy miért hordják -, és innentől kezdve nem érdekel a téma. Nem lehet megváltoztatni senkit emiatt, csak felvenni az "ez van" hozzáállást.
2016. dec. 25. 16:45
 16/21 anonim ***** válasza:

De igen, és a fültágítót is.

Az meg már elmebaj, hogy van, aki olyasmit még le is ír, hogy pont azért teszi, mert ,,tiszteli a természetet". Érdekelne az ok-okozati viszony kifejtése. Vagy, ki tudja, lehet, hogy nem is érdemes.

Mellesleg, férfinal is, nőnek is, ha valaha nyitott lenne akupunktúrára, azt mondják, hogy az ilyesmik tönkreteszik az akupunktúrás pontokat. Sőt még az akupresszurás helyeket is.

Csak azért, mert az akupunktúra is távoli -tehát istenítendő- dolog, és sok pénzbe is kerül.

2017. jan. 11. 23:43
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 Az ugye meg van, hogy fából készíthetünk egy egyszerű késnek a segítségével is ékszereket, míg ezzel szemben a mai egyforma ezüstláncok, nem kifejezetten környezetbarát gyárakban készülnek? De ez csak a gyakorlati része. Van egy olyan szellemi része a dolognak, hogy ha valamiben hiszek, akkor annak szimbólumain keresztül kifejezésre juttatom. Ha pl. te hiszel a metál zene világot megváltó erejében, akkor mászkálhatsz az utcán metallicás pólóban. Vagy ha értékesnek tartod a buddhizmust, akkor hordhatsz fából készült malát. Ha pedig te már ezeket az azonosulásokat meghaladtad, az nagyon jó. De akkor ismered a mechanizmust és felesleges a kérdésed.
2017. jan. 18. 15:39
 18/21 anonim ***** válasza:

15.39.

Jó. De minek a szimbóluma a fültágító? Tényleg fából van? Mert hiába vonzza a szemet, amikor véletlenül fültágítós emberrel kell beszélni, de akkor sem bámulhatjuk meg.

Úgy tisztes távolból inkább valami műanyagnak néz ki.

Mellesleg ugyanúgy olcsó dolognak tartom a feliratos polókat hétköznapra, akármilyen drágán vette valaki.

A világmegváltó zenét reklámozó polót se hordanám, csak a koncertjükre, hogy a zenekar lássa. Mert ami rajtam van, azt én ugyan nem látom, csak ha tükörbe nézek. Amit az ember magán visel, az mások szemének van, ez a baj benne, a fülbevaló is, tágítók is, minden.

2017. jan. 18. 17:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten a fültágítóra gondoltam. Az kicsit speciálisabb téma :D

Maradjunk annyiban, hogy mi itt manapság nyugaton nem igazán tudjuk, hogy a régi időkben mi célt szolgált. Hallottam olyat, hogy bizonyos afrikai törzsekben a hovatartozás jelképe volt. Illetve egy tantrikus könyvben olvastam róla, hogy valami energetikai szerepe van ha fémből készült. Egyébként ma divatból hordják anélkül, hogy bármi fogalmuk lenne ezekről a dolgokról, feltételezem hogy létezik is olcsó műanyag változata. Engem ezen dolgok közül egyik sem zavar, ezzel nem ártanak senkinek. Azt általánosságban nem jelenteném ki, hogy az ékszereket mások miatt viseljük. Nekem pl. lóg a nyakamban egy japán kalligráfás medál, ami a zen kezdő szellemét ábrázolja. Számomra ez egy emlékeztető. Másoknak csak egy fadarab, rajta valami írkafirkával.

2017. jan. 18. 22:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy mások miatt viseljük, hanem, hogy mások látják, mi magunk nem.

A japán írással meg az a kérdés, hogy vajon a japánok mit gondolnak a nemjapánon látott dologról.

2017. jan. 18. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!