Ti nem tartjátok furcsának amikor egy férfi fülbevalót hord?
Én is furcsának tartom férfin a fülbevalót, de a fültágítót is.
A fültágítót két okból is:
1. A természet nem fültágítóval, mint felesleges dísszel alkotta az embert. Ruhával sem de annak funkciója van.
2. A civilizált Európa ne a primitív bennszülött lakosságot kövesse, akik a nemi szervtől kezdve mindenükbe oda nem való dolgokat helyeznek unalmukban miközben meg olyan elemi dolgokat sem képesek megoldani mint az éhezés vagy gyerekhalandóság felszámolása. Ugyanígy például Magyarországon is problémák vannak, például a társadalmi szakadékok. Ennek ellenére nem egy élhetőbb világ létrehozásán fáradoznak az emberek hanem bennszülött ékszereket hordanak.
Szerintem még fokozni kéne a hülyeséget és szájtágítónak is el kellene terjednie:
Valamint nem drága a csavarboltban az úgynevezett rugós alátét, többféle méretben és horganyzott kivitelben, erre a célra:
Habár az elhülyülés felé tartó világnak nem jó hír az ha nem drága, fontos az is hogy extra ára legyen az ilyen hülyeségeknek.
Nem igazán. Ha a nők agyonsminkelhetik magukat, ami nekem már undorító, akkor az ő fülükben miért nem lehetne egy kis fülbevaló?
Ízlés határain belül, természetesen.
Szerintem is furán néz ki (első ránézésre legalábbis) és olyankor mindig elgondolkodok hogy meleg-e az illető, de általában nem az.
Amúgy engem nem zavar igazából, osztályfőnökömnek is van és teljesen hozzászoktam már. :)
# Tehát akinek fültágítója van, az nem tehet semmi hasznosat a világ számára?
Én kicsit másképp látom, ugyanis akadnak köztük olyanok is, akik azért hordanak ilyen ékszereket, mert tisztelik a természetet és tesznek is azért, hogy megóvják, ami szinte már lehetetlen, mert a mi szuperfejlett társadalmunk nem tanulta meg tudatosan használni a rendelkezésére álló technológiát. (Nem vagyok a technológia ellen) De abban biztos vagyok, hogy azok a primitív törzsek akik a természet törvényei szerint élnek és a természetre bízzák a népességszabályozást, nem ártanak annyit a bolygónak, mint mi akik büszkén kijelenthetjük, hogy felszámoltuk a gyermekhalandóságot és az éhínséget. Sajnos ez semmit sem ér, amíg a tudatlanságot nem számoljuk fel, ez utóbbit pedig fültágítóval a fülemben is csinálhatom, és akkor az előítéleteket is rombolom.
Nem.
S te ha egy lány nadrágot?
Na látod, h hülyeséget beszélsz. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!