Ki mit kapott karácsonyra? :D Korotok és nemetek is légszi.
A karácsonyi és egyben szülinapi (február) főajándékom csak egy ígéret egy új telefonra. Valószínűleg Samsung S7 Edge lesz.
Eddig csak pénzt, Victoria's Secret testpermetet, Victoria's Secret 6 db-os szájfénycsomagot, ecsetkészletet kaptam. Emelett egy pólót, tolltartót és BU csomagot. Nagymamámtól pedig egy borostyán fülbevalót, amit Lengyelországból hozott.
Gitart😍😍 mivel mar regota szeretnek megtanulni gitarozni.
14/L
Pénztárcát, 2 pulcsit és rajzszénkészletet.
17/L
Egy dupla (2 személyes) pehely paplant és hozzá huzatot. Egy új táskát, egy parfümöt, tusfürdőt, némi pénzt, apróságokat és egy új tupis nyújtófát és gyúródeszkát, mert ez volt a vágyam. :)
A tusfürdőt azért csípem ajándéknak, mert a női illatokkal nálam nem nagyon lehet mellé lőni és gyakorlatilag annyit betározok ilyenkor a távoli rokonoktól, hogy egy évben ha egy flakonnal kell vennem, akkor más sokat mondtam. :D A dezodorról, samponról és parfümökről leszoktattam a népet, mert azokból megvan a jól bevált. A párom ismeri az ízlésem és alapfeltétel, hogy neki is tetsszen, így az nem gond, ha tőle parfümöt kapok, ő általában eltalálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!