Más is utálja az ünnepeket?

Én csak azért utálom, mert megkeseríti az élősködő öcsém az egészet. Csak akkor jön ki a szobájából, amikor kész a kaja, vagy hogy elkérje az ajándékot, de senkinek nem köszön meg semmit, úgy viselkedik, mint egy kibszott előkelő vendég, beszólogat anyámnak, akire meg dühös vagyok, hogy ezt hagyja...nyomasztó az egész, mert látszik rajta, hogy mindenki felé helyezi magát. Nem kíméli anyámat, de anyám is hülye, hogy körül dongja. Én nem is vagyok hajlandó leülni tesómmal egy asztalhoz, a sunyi kis gyökér soha nem néz a szemembe, csak anyámnak motyog, hogy máskor főzhetne többet.
A csúcspont, amikor feláll az asztaltól és férfiasan megköszörüli a torkát, mintha ő lenne az EMBER háznál.
Már dől a fűszag a szobájából, tiszta bagó meg fűszagú a lakás miatta.
Eh. Mindegy, holnap utazom vissza, de ez a pár nap nagyon kiborít, egyszerűen nem tudom elviselni, a pénztárcám is dugdosni kell ilyenkor, ja mert lop is a kis édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!