Ez miért van ez a hülyeség?
Ez azért van, mert Magyarország egy borzalmasan konzervatív, szűk látókörű ország. Minden ami más, ami új, ami szokatlan az ő szempontjukból azt elítélik. Egyszerűen képtelenek fejlődni a korral, a homoszexualitás mindig jelen volt a világon, nehogy azt higgyétek, hogy ez manapság vált "divattá", de az embereknek a 21. században már igenis joga van felvállalni önmagát, a nemi identitását, és nem a provokációt kéne keresni abban, hogy egy meleg pár kézen fogva végig mer sétálni az utcán, de a tolerancia gondolom sokaknak új fogalom.
Szerintem elég elszomorító, hogy két ember, akik szívből szeretik egymást, nem érhetnek nyilvánosan a másikhoz, csak mert homoszexuálisok, és az nem elfogadott, meg kinézik őket. Ők miért ne élhetnének teljes életet, ugyanúgy, mint egy hetero pár?
Ráadásul ha már ennyire ragaszkodni akarunk a normákhoz, és a szaporodást vesszük, a mai karrierista, elszegényedett világban a legtöbb hetero pár sem teheti meg, hogy gyereket vállal, hiába lenne rá lehetőségük, innentől kezdve ugyanott tartunk. Amennyiben meg egy meleg párnak van rá kerete, akkor tud adoptálni, de gondolom most a sok földhözragadt ember felhördül magában, hogy mégis milyen élete lesz annak a gyereknek, két apával vagy anyával..hát elmondanám, hogy semmivel sem fog kevesebbet érni, és legalább az a gyerek megtanul toleránsan élni, ezzel megkönnyítve a saját és mások életét is.:)
Most le lehet szavazni nyugodtan, meg ellenezni is, de nekem ez a véleményem erről.
Nekem heteroként rém gusztustalan, és irritáló ha egy pár nyalja-falja egymást, vagy olyan hangosan cuppognak, hogy a fél villamoson hallatszik. Ez nem tartozik másra. Én az utcán csak igen ritkán csókolózok, leginkább búcsúzáskor, vagy ha nem látja senki, de ezekben az esetekben is csak finoman, és egyikünk keze se bóklászik a másik ruhája alatt...
A melegekkel is így vagyok, ha csak a szeretetüket mutatják ki, azzal semmi baj. Egyébként szerencsére azonos neműeket igen ritkán látok smárolni, lehet ők kulturáltabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!