Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A töltöttkáposzta levének el...

A töltöttkáposzta levének el kell főnie teljesen?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide illik ,de itt sokan vagytok.

Barátnőm bealudt és rám maradt,felkelteni meg nem akarom. Megettem kettő darab töltést vagy mit,teljesen puha minden,a rizs is. Viszont a fazék még félig van lével. Elfőzzem vagy leöntsem róla vagy mi legyen? Ha elfőzöm, akkor nem fő szét a cucc?

24F

2016. dec. 24. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam hagyni rajta levet. Ha már megfő és puha minden (a káposzta is, a sokáig puhul) akkor már jó.
2016. dec. 24. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:

az*

Bocsi, elírtam.

2016. dec. 24. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell sem elfőzni, sem leönteni. Mondjuk én több lére hagyom.

Innentől lenne jó tudni, barátnőd hogyan készíti a töltött káposztát...

Én ilyenkor csinálok egy hagymás-paprikás rántást, berántom, és kész.

De van, aki rántás nélkül készíti, van, aki hagyma nélkül rántja be, és van, aki habarja.

2016. dec. 24. 00:22
 4/5 A kérdező kommentje:

A káposzta is teljesen puha már. Szerintem akkor lekapcsolom,aztán marad rajta egy kis lé.

Ez az első ,hogy ezt főzi. Rántás nélkül akarta.

Köszönöm a segítséget!

2016. dec. 24. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is rántást szoktam beletenni. Ha minden puha, kapcsold le és tedd rá a fedőt, semmi baja nem lesz holnapig, ha kiteszed valahova hidegre. Ha akarja, majd holnap berántja vagy behabarja, de anélkül is teljesen jó.
2016. dec. 24. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!