Én több okból sem szeretem. Egyrészt a kutyám megijed a tűzijáték és a petárda hangjától és emiatt nagyon nyugtalan szegény. Másrészt a hangoskodás miatt,hogy ilyenkor még a panelban is csomóan házibulit tartanak és a zene hangerejével nem fukarkodnak. Volt egy olyan év nálunk hogy nem lehet megmaradni a lakásba mert olyan hangosan hallgatták a zenét a szomszédba hogy szinte rezgett a szobámban a karácsonyfa.
Van még rajtam kívül aki nem szereti ezt az ünnepet?
2016. dec. 22. 08:39
1/7 anonim válasza:
Én imádom. Panelban lakom és már áthívtam pár barátot hogy ünnepeljünk és bulizzunk.
2016. dec. 22. 08:43
2/7 anonim válasza:
Kertes házban lakok, és én is utálom ugyanazon okokért, amikért te is utálod.
15/L
2016. dec. 22. 08:51
3/7 anonim válasza:
Nem szeretem, de nem is utálom. Szomszédunknak nagy baráti társasága van, szeret is bulit tartani, ráadásul neki a névnapja is e napon van. De elviselem.
Én nem bulizom, nekem ez a nap is olyan mint a többi.
2016. dec. 22. 09:04
4/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy én elég magamnak való vagyok, jobb szeretek otthon lenni egyedül. Azt meg ilyenkor nem nagyon lehet, lakótársam áthívja a társaságát, így hülyén érezném magam a szobámban ülve, lelépek és körbenézek a városban de igazából ott sincs semmi érdekes azon kívül hogy mindenkinek elmegy a maradék esze is.
2016. dec. 22. 09:37
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. dec. 22. 11:32
6/7 anonim válasza:
ez is olyan nap lesz mint a többi péntek,szombat,vasárnap csak most petárda és tűzijáték is lesz
2016. dec. 22. 13:41
7/7 anonim válasza:
Nem érdekel, nem találok semmi ünnepelhetőt abban, hogy már megint eltelt egy év, felszólításra pedig nem megyek bulizni. A hangoskodás nem zavar, nyáron is rendszeresen partiznak a szomszéd házban (bár lehetne jobb a zenei ízlésük), tűzijáték is gyakran szokott lenni a környéken. Ha valaki féktelenül akar bulizni, felőlem tegye, utána egy teljes évig megint nyugton lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!