Miért nem nő semmit a mellem 13 éves korom óta? Miért nincs kb. semmi mellem?
Kicsi, mondhatni semmi mellem sincs, pedig a családom női tagjainak nagy, de legalább is átlagos méretűek a melleik.
Nagyon zavar, és teljesen lerombolja az önbizalmam, főleg hogy az összes velem egykorúnak nagyobb az ismerettségi körömben.:(
Már nem igazán fog nőni, bár én már minimális változásnak is örülnék.:(
Nem kérek privátot, nem érdekel, hogy kinek tetszik a kis mell.
18/L
A természer ugy oldja meg a fajfennmaradást hogy különböző egyedeket gyárt. Ezzel a sokszinuseggel biztositaná a tarsadalom nagyobb alkalmazkodo kepesseget.vannak akik gyorsan tudnak futni sportosak, vannak akik nagyobbak kisebbek, nagyobb a tulelesi esely globalis szinten.
Ez az oka annak h vannak kismelluek is.
De hogy miert rád esett a szorás, az meg lehet vonzas törvenye
*Lehet tudatalatt félsz felnőni stb
A többi ilyen ezoterikus maszlag
Najó. Nem akarok nagyon ortó lenni (reményeim szerint nem is leszek), de ha nem érdekel, hogy kinek tetszik a kis mell (privátot nyilván nem kérsz, ez teljesen jogos), nem látod értelmét, hogy önbizalomnövelésre használd az oldalt, akkor egy szó a válasz: genetika. És ennyi, vége, ilyen rövid a történet. Mert innentől kezdve bármerre indulunk el, hogy segítsünk, az már arról fog szólni, hogy esetleg az önbizalmadon toljunk egy kicsit (mert ha a mellbőséged határozza meg, akkor azért ott vannak problémák), amit ugye szerinted nem kéne. Úgyhogy kicsit meg vagyunk lőve, hogy mit csináljunk, ha magánvéleményekre nem vagy kíváncsi, viszont tanács meg nem érdekel :)
Ps.: Elnézést, ha kicsit sarkítottam itt-ott az impakt-faktorért
szüléskor még lehet nagy
lány testvéremnek pici volt
a szüléskor meg nagy lett
Szerintem még ne keseredj el, én 19 vagyok és kb egy éve elkezdett nőni a mellem, mondjuk előtte se voltam teljesen lapos, de azért nem volt valami nagy...A kosaras melltartót hordtam és most legalább a B-t eléri :D
De egyébként nem értem, miért kellett az 1. válaszolót lepontozni, mert írta a plasztikai műtétet..Ha valakinek önbizalomhiánya van valami miatt a testén, miért ne változtathatná meg? Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy jajj ha nem tetszik valami a testeden és megműtteted magad, utána semmi nem fog tetszeni és mindent meg akarsz majd műttetni, meg ilyesmik...Az esetek nagy részében ez nem így működik. Nekem amúgy az arcomon van pár dolog, amit meg akarok változtatni, ebből a legszembetűnőbb a homlokom, ha arra lenne pénzem, hogy megcsináltathassam, már rögtön szebbnek látnám magam és lehet, a többi zavaró dolgot nem is akarnám megműttetni, mert nem az a célom, hogy annyi műanyag legyen bennem, egy doboz legoban pl., csak hogy el tudjam fogadni magam, ne úgy nézzek bele a tükörbe, hogy rögtön sírnom kelljen..És most nehogy már ezért legyek lenézve, mert megváltoztatok magamon egy dolgot, ami miatt rondának érzem magam :D
Szóval kérdező, én azt mondom, ha olyan súlyos önbizalomhiányod van a mellméreted miatt, csináltasd meg, ha szerinted úgy jobban fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!