Miért nem nő semmit a mellem 13 éves korom óta? Miért nincs kb. semmi mellem?
Kicsi, mondhatni semmi mellem sincs, pedig a családom női tagjainak nagy, de legalább is átlagos méretűek a melleik.
Nagyon zavar, és teljesen lerombolja az önbizalmam, főleg hogy az összes velem egykorúnak nagyobb az ismerettségi körömben.:(
Már nem igazán fog nőni, bár én már minimális változásnak is örülnék.:(
Nem kérek privátot, nem érdekel, hogy kinek tetszik a kis mell.
18/L
Még nőhet pár évig, meg akkor is ha hízol majd, bár azt nem tudod megmondani magadnak, hogy hova menjenek a kilók.
Nekem sincs semmi mellem, és mindjárt 30 vagyok. Igaz nálam volt két komoly mellkasműtét tizenévesen ahol mell alatt vágtak fel és szerintem ez is közrejátszott hogy utána nem nőtt semmit.
"...nem érdekel, hogy kinek tetszik a kis mell."
akkor ne itt nyafogj.
#5, miért kellene érdekeljen?
Képzeld, hogy én itt nem biztatásra meg privátlevekre várok, azért írtam ezt le.
Mert tapasztalat, hogy ilyen kérdéseknél elárasztanak a privátok.
Szóval ne oszd már az észt, én ide nem önbizalom-növelés miatt járok, mint sokan mások. Feltettem egy kérdést, ha értelmes választ nem tudsz adni, akkor ne szólj hozzá! Kösz.
Hát te most olyan helyzetben vagy, mint én. Csak én 13 vagyok. De nekem legalább van egy társam.
Igen, ez genetika, de még neked tuti fog nőni, ha annyira kicsi. Ha meg csak te hiszed azt a többiek láttán, akkor nem. Ne méregesd magad a többiekhez, mert akkor biztos önbizalomdőlés. Velem is ez volt, de mostmár próbálom leszarni szépszóval.
5. vagyok,
pedig önbizalom növelésért kéne ide járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!