Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Szabó Péterről?

Mi a véleményetek Szabó Péterről?

Figyelt kérdés

2016. dec. 20. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ahogy előttem írták.

de ha nevetni is szeretnénk akkor kicsit meglocsolhatjuk coelhoval,oravecznórával,müllerpéterrel-és máris kész gyomorrontás.

:))

2016. dec. 23. 14:20
 12/12 anonim válasza:
Érdekesek ezek a válaszok. Ahogy tapasztalom a válaszadók nagy része azt sem tudja ki az a Szabó Péter, illetve az egész dolog amit képvisel. Láttak egy videót, egy plakátot, vagy valakitől hallottak egy előítéletet és rögtön levontak hamis következtetéseket. Szerintem az lenne az ideális, ha megnéznének minimum 3 előadást, elolvasnanak 10 ilyen könyvet, kipróbálnák az ott javasolt dologkat és utána értekelnék a dologot, biztosra veszem, hogy az után senki nem ócsárolná a dolgot. Persze biztos lenne olyan aki utána is köpködve ülne le a tv elé és kapcsolná be azt, inkább a rémhíreket hallgatni vagy esetleg megnézni egy tartalmas és sokat mondó énb részt :). Amit mégjobban nem értek hogy mit neveznek lehúzásnak, egy 10000 ft-os jegyet. Komolyan? Vagy egy 2500ft-os könyvet? Hát mondhatom ez tényleg lehúzás! Igen vannak 50000ft jegyek, sőt 300000ft-os előadasok is. De az "átlag közember" szerintem annyira nem lenne megeröltetve egy 2500ft könyvvel, ami valami hasznot is hoz neki, és nem csak azt kapja a világból, hogy az mennyire szar és élhetetlen. Kaphatna egy új megközelítést, egy másik világszemléletet ami még a világot is jobbá tenné, mert szerintem ilyen gondolatok nem annyira rombolók, hogy ne tárgyakat, hanem élményeket gyűjts stb. Szóval szerintem érdemes lenne végig gondolni sok dolgot es mielőtt zsigerből ócsárolnánk valakit, először megismerni az adott dolgot és kicsit nyitottabbá válni, mert az itt tapasztalt gondolkodás módok mindenhová vezetnek csak pozitív irányba nem :)
2018. aug. 28. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!