Hát annyira nem ismerem, csupán a képeit látom néha akaratlanul is mikor a facebook feldobálja nekem. Közhely közhely hátán. Van egy jópofa idézet:
"Az emberek nem cukorkák. Tudja milyen a legtöbb alak? Gazember. Gazember töltelék, gazember bevonattal. De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak."
5-ös
Nem, ezt nem Sz. Pétertől idéztem :)
Számomra pozitív személyiség, minden könyvét olvastam, sokat merítettem gondolataiból.
Elismerem őt.
Egyszer volt szerencsém idézőjelben látni az egyik videóját:)... Sok közhely , semmi konkrétum.
Lehet , hogy pár embernek elég azt hallani , hogy igen meg tudod csinálni, sok sok bla bla-val körítve.. De akkor már inkább tartson személyes konzultációkat, ahol leül az illetővel és megbeszélik, hogy mik a tervek, célok. Ehhez adna hasznos ötleteket. Amúgy ezen felül ügyes embernek tartom, mert van akivel ezt meg tudja etetni. Bocsánat ha valakit megsértettem.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!