NagyTibirka kérdése:
Láttak már meztelenül titeket? Ha igen elmesélitek a storyt?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok hogy egy tini lányt látja a legjobb barátnője meztelenül hanem például 1 fiú ismerősöm egy buliba olyan részeg volt hogy letolta az alsónadrágját 2 csaj előtt.2016. dec. 19. 15:51
1/6 anonim válasza:
A részegség sokkal gázabb, mint meztelenül látni valakit.
Személy szerint én pár évvel ezelőtt egy campingben nőként bementem a férfi tusolóba, mert a nőiben mindig rengetegen voltak és soha nem maradt meleg víz. A férfiben éppen nem volt senki, de éppen végeztem, amikor bejött egy pasi. Ő sokkal jobban meglepődött, mint én. Zavarában elnézést kért és kiment.:)
2/6 anonim válasza:
Egyszer rokonoknál nyaraltunk olyan 13 éves lehettem. Anyum megengedte a kádat stb és mikor végeztem kimásztam és szóltam, hogy nincs törölköző. Ő meg nyitvahagyta a fürdőszoba ajtót és ki-be császkalt törölközőért. Hát a rokonunk férje meg megállt a nyitott ajtó közelébe és bámult ahogy törölközök. Irtó gáz volt és azt hittem elsüllyedek.
17/l
3/6 anonim válasza:
Engem minden nap lát a szembeszomszéd az ablakunk egy síkban fekszik,de nekem ez a szobám neki az a konyhálya, szeretek meztelen járkálni a szembe lévő öreg meg szereti a panorámát. Nem nézek túl jol ki van felesleg,de neki ha tettszik nézegesse, elöször frászt kaptam és cikinek éreztem, de már megszoktam.
4/6 anonim válasza:
Fenn a panelházunk tetején rendszeresen napozom háborítatlanul meztelenül. Tavaly nyáron egy ilyen napozás során jött fel egy szerelő. Boldogan süttettem magam, amikor véletlenül felnéztem láttam meg. Tátott szájjal bámult...
5/6 anonim válasza:
Nos mi nem szoktuk zárni a kaput volt,hogy jöttek barátok én meg meztelen voltam,de nem zavart (nudista vagyok) N
6/6 anonim válasza:
Mindenkit láttak
Amikor megszületett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!