Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek, mennyire vált be az...

Kinek, mennyire vált be az oto chili kockahasgép?

Figyelt kérdés
Mióta használjátok? Mennyi idő után volt látható a fejlődès? Hányat csináltok egy nap? :) köszönöm a válaszokat előre is!

2016. dec. 17. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kockás a hasa, csak zsír fedi. Nos, mivel a hasgyakorlatok gyakorlatilag nulla zsírt égetnek(mint ahogy ez a gép használata is), így marad a diéta, aminek a lényege, hogy kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit elhasználsz egy nap.
2016. dec. 17. 15:44
 2/5 anonim válasza:
És ezt hogy számolom ki?,mert mezo alkat vagyok(lehez rosszul mondtam,de középkategória...)énis gondolkodom a megvételén.
2016. dec. 19. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek a testalkatok baromságok, nem érdemes velük foglalkozni.

Mondjuk kezd 1800 kalóriáról a diétát, és ha úgy látod, hogy kevesebb, mint 1 kilót fogysz hetente, akkor csökkentsd tovább 80-100 kalóriával. Érdemes oda figyelni rá, hogy heti 1 kilónál többet semmiképp ne adj le, mivel akkor izmot is veszítesz. Nyilván ha edzel rá, akkor jobban fognak látszódni. Annak pedig elég a sima hasprés. Mondjuk 4x amennyi megy 1 perces pihenőkkel. Ezt megcsinálod minden másnap, és 1-2 hónapon belül már jelentős változást lehet elérni. Ha nem vagy annyira zsíros elképzelhető, hogy már látszani fognak a kockák.

2016. dec. 19. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
minden második nap*
2016. dec. 19. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen :) èn 16 èves vagyok ès 57-8 kg (lány) hogy legyen mihez mèrni :D
2016. dec. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!