Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti előre engeditek a...

Férfiak! Ti előre engeditek a nőket?

Figyelt kérdés

Pl ajtónál, kapunál, járműre felszálláskor stb.

Szoktatok erre külön figyelni, vagy nem foglalkoztok vele?

2016. dec. 15. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
nem. Miért is engedném őket előre? Egyenjogúság van.. várja ki a sorát!
2016. dec. 15. 20:27
 12/15 anonim válasza:
Általában igen, de nem mindig. Szórakozóhelyen nem is illik előreengedni a lányt az ajtóban, ha jól tudom. Más helyzetben igen, ha egyszerre érünk oda az ajtóhoz, én félreállok, hogy ő lépjen be előbb. De ha méterekre van, nem várok másodperceket, csak hogy előreengedhessem. Illetve távolsági busznál való felszálláskor, háziorvosnál is az érkezési sorrendet veszem figyelembe, vagyis, ha én jöttem előbb, akkor én szállok fel előbb.
2016. dec. 15. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, előre szoktam minden esetben, de ha nem köszöni meg, ideges tudok lenni..a bunkó emberek idegesítenek.
2016. dec. 15. 21:02
 14/15 Clay Morrow ***** válasza:
Az esetek 80%-ban igen. Különösen nem figyelek, mindig beugrik, hogy őt kéne először beengedni, meg néha jól esik egy köszönöm is.
2016. dec. 15. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Postán már nem szoktam. Ott egy-egy ilyen előreengedés nagyon megdobja a várakozási időt
2016. dec. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!