Akkor, ha az udvariaskodás nem okoz mindkét félnek nagyobb kellemetlenséget.
Pl. mész egy ajtó felé, mögötted három lépésre egy nő, és az ajtó tőled elfelé nyílik, akkor érdemesebb simán kimenni előtte, és megfogni az ajtót, hogy ne csukódjon az orrára, mintsem megkérni, hogy bújjon át a hónod alatt, ahogy tartod az ajtót, vagy előreengedni, de legyen szíves magának kinyitni.
2016. dec. 15. 19:34
5/15 anonim válasza:
Ha arról szól a dolog, hogy az elvárt udvariasságnak eleget teszek-e, általában igen - ha eszembe jut. Tudod, szent a béke! De amúgy kb teszek az egészre magasról. Csak utána hallgatni kell a szuttyogást, mert van, akinek az életében ez egy kardinális kérdés :\
2016. dec. 15. 19:36
6/15 anonim válasza:
Az ilyen mű udvariasságot elvárja, de közben az ember háta mögött meg szemét. Akkor ennek mi értelem van, nem értem.
2016. dec. 15. 19:38
7/15 anonim válasza:
Egyszer az egyik lány akinek kinyitottam az ajtó elmondta, hogy ő sosem nyitja ki magának. Nem nagyon tudtam mire vélni, hogy egyrészt ezt miért mondja el egy vadidegennek, másrészt hogy akkor hogy megy be ha nem jön senki(pl otthon, vagy hogy megy wc-re)
2016. dec. 15. 19:39
8/15 anonim válasza:
Amelyiken látom hogy visszafogott, jóravaló, szimpatikus azt igen, de aki nagy arcú főnökasszony típus, azzal nem foglalkozom.
Gyerekként villamosoztam buszoztam, ma már autóval járok a tömeg miatt pl.
25F
2016. dec. 15. 19:41
9/15 anonim válasza:
Altalaban nem foglalkozok vele, de ha jo segge van akkor nyitom az ajtot :D
2016. dec. 15. 20:01
10/15 anonim válasza:
Engem egész életemben a férfiak 98%-a előre engedett.
Ma már egy vén szatyor vagyok, most meg talán azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!