Nem is emlékszem már olyan régen. Évek óta. Én ha kiborulok akkor inkább az indulatos típus vagyok mint a szomorkodós.
12-esnek: Online rendelésnél van 15 nap elállási időd indoklás nélkül.
1,5 éve, nagyapám temetésén.
23/f
Tegnap, azt hittem, hogy meghalok, annyira görcsölt a hasam, pedig nagyon-nagyon ritka, amikor sírok. Azelőtt kb év elején valamikor, mert megbántottam valakit, akit nem szerettem volna.
22L
Apukám szeretett a legjobban a családban. Vígasztalt, ha bántottak, ölelgetett.
Egy családi tragédia után történt: Mindenben ügyetlen vagyok, és akkor megint elszúrtam valamit, egy számára fontos dolgot. És akkor azt mondta, nem akar látni többé; kitagadott.
Reggel, mikor befejeztem egy trilógia utolsó részét.Nagyon a szívemhez nőttek a szereplők, azóta is nagyon szomorú vagyok:(
12/l
YouTube - on rátaláltam valami, nőre aki a menyben járt és olyan dolgokat mondott istenről, és annyira látszik, hogy igaz amit mond, hogy a végén az egész életemről a sírás kapott el. Hogy mi emberek miért vagyunk ilyen könyörtelenek.
Ugyanis, engem soha senki nem szeretett, máig csak ártanak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!