Volt/van valaki ebben a helyzetben?
Megpróbálok világosan fogalmazni. Szóval...nyáron feltettem egy kérdést, ahhoz kapcsolódóan kaptam egy privátot egy lánytól. Elkezdtünk levelezni egymással, nagyon-nagyon megkedveltem, két héten keresztül szinte minden egyes nap beszéltünk egymással... Aztán megszakadt a kapcsolat. :( Egyik nap még beszéltünk, másnap, amikor írni akartam neki, azt jelezte az oldal, hogy megszűnt a fiókja, elveszítettem Őt az éterben. :((( Úgy éreztem magam, mint akit gyomorszájon vágtak. Piszkosul hiányzik a mai napig! :( Gyaníthatóan azért töröltette a fiókját, mert megijedt. A két hét alatt egyszer eltűnt kb. 3 napra (nem függesztette fel a profilját, simán csak nem válaszolt), de a negyedik napon írt, hogy nem akar elveszíteni, azért nem válaszolt a levelemre, mert túl gyors volt neki a tempó, találkozni akartam vele. Ezután újból elkezdtünk kommunikálni egymással, de elkövettem újra ugyanazt a hibát. Az a baj velem, hogy nagyon meg tudok szeretni embereket, ezért minél hamarabb találkozni akartam, nem rejtettem véka alá, hogy randizni szeretnék vele. Másnap, amikor üzenetet akartam küldeni neki, jött a sokk: A fiókját törölték. A sors ellenem dolgozik, mert rá két napra tiltották az én profilomat is, ha esetleg keresett utána, nem talált ő sem. Elveszítettük egymást. :( Bizalmatlan volt, ezért semmilyen egyéb elérhetőséget sem adott meg korábban, még képet sem láttam róla. Csak annyit tudok, hogy Hatvantól 7-8 km-re lakik, valamint a keresztnevét is elárulta. A családjáról és a hobbijáról is mesélt picit, valamint arról is, hogy jelenleg esti suliba jár. Ennyi információból hogyan találhatom meg? Megszakad a szívem, rendkívül hiányzik, nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Vissza szoktam látogatni a régi fiókomba, elolvasom az üzeneteket és mindig elsírom magam. 3 hónapja történt köztünk az utolsó beszélgetés. Ha esetleg sikerülne is megtalálni, félek, hogy már nem emlékszik rám. :(( Pokoli rossz érzés.
21/F
Köszönöm! Bárcsak sikerülne!
(Ha esetleg vannak az oldalon olyan emberek, akik a fentebb leírt helyeken laknak, kérem, írjanak rám privátban!)
Az a válaszoló vagyok, aki javasolta, hogy ülj vonatra és keresd meg.
Kérlek majd írd meg, mi történt, nagyon kíváncsi vagyok :) Remélem, jó vége lesz, megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!